Majka napala kćer jer leži po cijeli dan pa se počupale i noć provele u zatvoru

FOTO: (FOTO: droni.al/fotografija nema veze s događajem)

29.10.2021. | 18:52 | Andrea Lužanac
IZVOR: Danica.hr
Pregleda: 2556

Ove godine sredinom kolovoza izbila je drama u obiteljskoj kući u Podravini. Kako piše Danica.hr, majka je ušla kćerki u sobu te joj prigovorila kako leži po cijeli dan, a nakon toga došlo je do skandala zbog kojeg je morala intervenirati i policija.

“Ne možeš ležati cijeli dan, ne možeš besplatno biti pod mojim krovom, nemaš nikakve novce. I kurvo, tražiš si jebače, stavljaš svoje gole slike na Internet”, bile su to riječi majke Anđe (64), a koje su bile upućene njenoj kćeri Sari (33). Anđa je umirovljenica i neudana majka dvoje djece te prima tek 2500 kuna mjesečno, a dok je njena kćer Sara rastavljena majka djeteta te je bez posla i bez ikakvih primanja.

Ovakve riječi nije ugodno ni pročitati, a kamo li čuti. No, ni kćer nije bila ništa blaža prema svojoj majci.


“Nisi ni ti ništa bolja, slikala si se i imala bogate ljubavnike. I ti si, kurvo, ništa koristi, pogledaj se kako si ružna, nitko te neće, mene si ostavila s bakom, a ti si se kurvala”, ovim riječima je Sara (33) izvrijeđala svoju majku.
Nakon što je izvrijeđala svoju majku, uputila se da nazove hitnu i policiju, ali majka Anđa je došla za njom te su se počele međusobno naguravati, a nakon čega je kćer majku u jednom trenutku počupala za kosu.

Nakon dolaska policije, situacija se primirila. Kćer i majka su uhićene te privedene u policijsku postaju, a drugi dan oko 15 sati puštene su na slobodu. Od strane suda dobile su kaznu u iznosu od 600 kuna. No, s obzirom na to da s bile u pritvoru nisu dužne istu kaznu platiti.


VIŠE NA TEMU:
POLICIJA
MAJKA
KĆER

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI