SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Međunarodni sportski susret invalida „Bljesak 2021“ i Memorijal „Anto Ćavar“

SB Online | Međunarodni sportski susret invalida „Bljesak 2021“ i Memorijal „Anto Ćavar“ SB Online | Međunarodni sportski susret invalida „Bljesak 2021“ i Memorijal „Anto Ćavar“
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U školsko-sportskoj dvorani OŠ „Dragutin Tadijanović“ danas je održan 21. Međunarodni sportski susret invalida „Bljesak 2021“ i Memorijal „Anto Ćavar“. Međunarodni sportski susret održava se pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog paraolimpijskog odbora te supokroviteljstvom Brodsko-posavske županije i Grada Slavonskog Broda. Susret se održava po 21. put, a dan uoči susreta, u petak 3. rujna, položili su se vijenci i zapalile svijeće za poginule branitelje i Antu Ćavara, dugogodišnjeg sportskog djelatnika koji se na poseban način tijekom života posvetio sportu i osobama s invaliditetom.

Na susretu će se održati nekoliko sportskih turnira u različitim kategorijama: turnir košarke u kolicima (sportska dvorana u OŠ Dragutin Tadijanović, turnir u sjedećoj odbojci (Sportska dvorana Brod), boćarski turnir (sportska dvorana Vijuš) i pikado turnir (HVIDRA SB). Na turniru košarke u kolicima nastupit će KKI Zagreb, KKI Brod II, KKI Zagreb II, KKI Brod. Na turniru u sjedećoj odbojci nastupit će KSO Vukovar, KSO Knin 95, IOK Zavidovići, ŠIOK Hvidra Osijek, SDI Jedinstvo Brčko, OKI Split, OKI Zadar, OKI Marsonia. U pikado turniru nastupit će ekipe HVIDRA SB, HVIDRA NG, HVIDRA PŽ I HVIDRA B-PŽ. Osim što se ovim turnirom odaje počast već spomenutom Anti Ćavaru, ujedno se i obilježava 26. obljetnica vojno – redarstvene operacije Bljesak. Na 21. Međunarodnom sportskom susretu invalida sudjelovala je i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: