Međunarodni sportski susret invalida „Bljesak 2021“ i Memorijal „Anto Ćavar“

FOTO: Grad Slavonski Brod

4.9.2021. | 20:01 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1086

U školsko-sportskoj dvorani OŠ „Dragutin Tadijanović“ danas je održan 21. Međunarodni sportski susret invalida „Bljesak 2021“ i Memorijal „Anto Ćavar“. Međunarodni sportski susret održava se pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog paraolimpijskog odbora te supokroviteljstvom Brodsko-posavske županije i Grada Slavonskog Broda. Susret se održava po 21. put, a dan uoči susreta, u petak 3. rujna, položili su se vijenci i zapalile svijeće za poginule branitelje i Antu Ćavara, dugogodišnjeg sportskog djelatnika koji se na poseban način tijekom života posvetio sportu i osobama s invaliditetom.

Na susretu će se održati nekoliko sportskih turnira u različitim kategorijama: turnir košarke u kolicima (sportska dvorana u OŠ Dragutin Tadijanović, turnir u sjedećoj odbojci (Sportska dvorana Brod), boćarski turnir (sportska dvorana Vijuš) i pikado turnir (HVIDRA SB). Na turniru košarke u kolicima nastupit će KKI Zagreb, KKI Brod II, KKI Zagreb II, KKI Brod. Na turniru u sjedećoj odbojci nastupit će KSO Vukovar, KSO Knin 95, IOK Zavidovići, ŠIOK Hvidra Osijek, SDI Jedinstvo Brčko, OKI Split, OKI Zadar, OKI Marsonia. U pikado turniru nastupit će ekipe HVIDRA SB, HVIDRA NG, HVIDRA PŽ I HVIDRA B-PŽ. Osim što se ovim turnirom odaje počast već spomenutom Anti Ćavaru, ujedno se i obilježava 26. obljetnica vojno – redarstvene operacije Bljesak. Na 21. Međunarodnom sportskom susretu invalida sudjelovala je i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača.

Izvor:www.slavonski-brod.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI