NASLOVNAKULTURA

Najljepše erotske priče Ane Šajbl (2. dio): Seks s ʺHrvatskim Orlovimaʺ vojnicima Kristovim

13.4.2019. 12:17 | Objavio Ivica Janković PREGLEDA: 4358

Kad siromah kihne mora sam sebi reći nazdravlje, tako je govorila moja baka, pa kad ni svjetla nemam, ni struje ni ništa, samo jednu antiknu staru petrolejku iz Austro-Ugarske, ko u Srednjem vijeku jebote, ali bolje išta nego ništa, nek' ja imam svoga mačka Bobija, malu kućicu, malo cvijeća i malo vrta i ništa mi više ne treba, jel tako.

Ako već želite znati istinu, ja vam živim sama. Ja, najljepša i najveća brodska kurva Ana Šajbl, sto posto sama u svojoj kućici od cvijeća, moja kućica moja slobodica, kakva je takva je, ja i moj mačak Bobi i  moja stara pisaća mašina na kojoj pišem svoje erotske priče, dogodovštine i svoje bludopise po Brodu, najljepšem gradu na svijetu.

Tu je još i moja prirodna kozmetika i medicina koju sam naučila od svoje pokojne bake, poznate travarice.


Gle, upali mi Orlovi. Hrvatski orlovi, vojnici Kristovi. Njih trojica. Došli na redaljku. U nekoj kočiji. Mrtvi pijani. Pijani ko letva, jebote. A jesu mi Vojnici Kristovi, a napaljeni ko zečevi, u pičku materinu.


Ali šta ćeš, tako se zovu.  Ma, zamisli, upali mi u svojim svečanim orlovskim odorama, na glavi im neka smiješna kapa s perom, poput lovca, na kapi neki grb, odijelo ispeglano ko gardijsko ili kraljevsko, do pola, kao nožem presječeno na pola, ili škarama isječeno, ešarpa oko struka i kravata, jebo te, ko kraljevski čuvari, što li.

Jedan je od njih tada u mojoj sobi zaurlao iz sveg glasa;

- Orlovi, zbor!

A ova dvojica su stala u stav mirno ko u vojsci, ko da im je netko u stražnjicu ugurao držak od metle. A ovaj zapovjednik Orlova je onda viknuo:

-Orlovi! Vaše je ime divno i genijalno. Vaša je zadaća da budete vjerni Domovini i obitelji, Crkvi i našoj vjeri katoličkoj. Svi katolici bez razlike staleža, spola i dobi, moraju da budu vojnici Kristovi. Jel' to jasno Hrvatski Orlovi?

-Jasno-uskliknula su ova dvojica.

-Hrvatski Orlovi, jeste vi došli ovdje mene jebavat, ili pravit pizdarije ovdje u mojoj sobi i orlovske cirkusarije-upitah ih.

Tada se zapovjednik Orlova srušio na pod. Svi troje smo odmah skočili i pružili mu pomoć. Ja sam iz kupatila donijela malo hladne vode i polila ga po potiljku. On je tada kao ustao, došao sebi, ustao se na noge, pogledao na zid, razrogačio oči pune krvi, a onda me upitao:

-Gdje je tebi križ na zidu, jebo te bog!

-Ja ne vjerujem ni u boga ni u grobara, ja sam ateistkinja-odgovorih mu.

Tada mi je zveknuo jednu šamarčinu, odletjela sam na drugi kraj sobe i pala i udarila se o rub kreveta. A on je izvadio iz džepa jedan čokančić šljivovice, dobro nategnuo i opet pao dole na pod koliko je dug i širok. Ova dva su ga onda opet digla i odnijela u kočiju koja ih je čekala. Dvojica su bila nekulturna i bezobrazna, a jedan pristojan i kulturan. Čula sam kako je kočija krenula. Laknulo mi je. Ljudi moji,  svašta vam ja doživljavam na svom radnom mjestu, zaista svašta. Svega i svačega sam se nagledala u životu i svašta proživjela. Iznenadila sam se kad je netko pokucao na vrata. To je bio ovaj jedan pristojni Orao. Da, to bijaše on.

-Teta, jeste vi dobro-upitah me zabrinuto.

-Dobro sam, dobro sam, ne brini, a što je, jesu te tvoji Orlovi ostavili?

-Nisu teta, ja sam njih ostavio.

-Kako to misliš?

Mali je sjeo na krevet, pogledao me, a onda mi reče:

-Pa lijepo, već dugo razmišljam da ih napustim, ponašaju se nekad ko pravi idioti, teta, nije to ono što sam ja mislio. Ovo je sad samo kap koja je prelila čašu, teta.

Zvao me je teta. Na neki dječji, neiskvaren način. Sjeo je na moj krevet. Sjela sam i ja pokraj njega, a on mi je maramicom brisao krv koja mi se slijevala iz nosa.

-Teta, jel' vas boli?

-Ne, ne, ne boli me. Ništa ne brini, sve je u redu.

Tada sam ga pogledala i poljubila. Nježno sam ga poljubila.

-Vidiš da ima i dobrih Orlova-rekoh.

-Teta, jel vas smijem poljubiti

-Ajde pokušaj!

Mali je tada zatvorio oči i poljubio me nježno.

I počeh mu raskopčavati košulju hlače i sve to, a onda me mali pogleda uplašeno, počeo se preznojavati, brisati znoj s čela pa mi onda reče tihim glasom:

-Teta, ja sam nevin.

A ja sam mu i dalje skidala hlače, gaće i sve to, a mali mi je pričao kako je on bio u Rimu, kako je on vidio svetog oca papu, da je tada na audijenciji Sv. Otac Papa Pijo XI rekao da sve Hrvate smatra svojim dragim sinovima i tako svašta mi je mali pričao, a ja sam ga ljubila i milovala i skidala. Mali je onda izgubio nevinost i sav je bio sretan zbog toga. Rekao mi je da ima 19 godina, ali mislim da laže. Sigurno ima 18 godina, možda i 17, ako ne i manje.

-Sada si postao pravi Orao-rekoh mu

-Jesam bio dobar, teta?

-Ma, bio si odličan.

Onda smo sjeli za stol, ponudila sam mu pelinkovac, on je pitao jel imam sok, ponudila sam mu sok od bazge, on je pio sok od bazge, a ja sam šljokala pelinkovac, čašicu za čašicom.  Rekla sam mu tiho:

-Pričaj mi još, pričaj mi o Orlovima! Tko ste vi? Što ste vi zapravo?

-Teta, mi smo vojnici Kristovi, mi smo hrvatska katolička mladež koja se bori za katolički odgoj. Mi se klanjamo prahu i krvi mučenika. Mi se odgajamo tjelesno, umno i ćudoredno prema kršćanskim načelima.

-Pa što tu ima loše? Pa zašto ti onda napuštaš Orlove?

-Pa evo vidite i sami teta zašto, oni se zalažu za kršćansko ćudoređe, a vidite i sami koliko su oni ćudoredni. Mole se Bogu, a ne vjeruju u ništa. Pripovijedaju o obiteljskoj ljubavi, a idu u kurvarluke. Zalažu se za mir, a tuku i zlostavljaju žene, slabije od sebe. Zaklinju se u božju ljubav, a puni su mržnje prema svakome tko nije katolik i tko je drugačiji.

-Pa nema ništa loše u tome da budeš i ti hrvatski orao, zar ne?

-Teta, ja mislim da Crkva manipulira s nama djecom i mladima. Naša sveta katolička Crkva zlorabi ljubav prema Bogu i Isusu Kristu i preko njih  obmanjuje djecu. I pravi nakarade od djece i mladih. Pravi od nas duševne bolesnike. I vojsku zaglupljenih križara. Prisiljavaju nas da redovno moramo ići na svete mise, vjerska predavanja, ispovijedi i pričesti i procesije. Teta, oni nas spremaju za nove križarske ratove, a ne za nikakvu ljubav prema obitelji, Bogu i vjeri. Zato su i uveli tjelovježbu i redovne odlaske na tjelovježbu.

-Pa vi ste onda ko neka sekta, jebote.

-Još i gore, teta. Imamo svoje rituale i pozdrave: Bog živi! Tako se pozdravljamo.

-Bog živi!

-Tako je, bog živi!

Tako se i prepoznajemo. Imamo i svoj barjak sa znakom križa i orla. Imamo i svoju himnu. Imamo i svog predsjednika gospodina Dragutina Raisza, ali naš duhovni vođa Orlova su kapelani brodskog župnika Antuna Leskovca iz Male crkve. Oni kolo vode i upravljaju svima nama. Teta, oni s nama manipuliraju.

-Danas svatko sa svakim manipulira-odgovorih mu.

Dečko je bio prepametan, vidi se da kuži stvari, a danas u današnje vrijeme i nije baš dobro i poželjno biti previše pametan. Vlast i crkva više voli glupe ljude s kojima može manipulirati.

Mogu li obući tvoju uniformu-upitah ga

-Možete, teta, slobodno.

Uzeh tada njegovu odoru i počeh je navlačit na sebe. Sviđa mi se odora, jako je lijepa, kao u nekih francuskih vladara, kraljeva, prinčeva ili nešto već slično. Htjela sam i ja postati princeza u odori, bar na trenutak.

-Gle, kako lijepe ravne hlače, ispeglane…

Uzimam onda pojas, ešarpu od prave kože s velikom ukrasnom kopčom, preko lijevog ramena stavljam elegantnu nešto kao surku s ukrašenim šnjirama, zlatnim kanapom i gajtanima, prelijepa crvena košulja, crvena kapa, jebote ko komunistička internacionala, Bog živi, živio Karl Marx, Bog živi, počela sam vikati luđački po sobi, a mali se smijao, a mali se stalno smijao mojim gluparijama, pa bi se onda uozbiljio pa onda opet smijao.

Uzeh tada kapu u ruke, gledam, na kapi veliki neki broš, amajlija od srebra, a na njoj ugraviran orao raširenih krila i veliko orlovo pero po sredini.

Obukoh se onda u tu orlovsku odoru, stavih kapu na glavu, potegnuh još jedan gutljaj pelinkovca, popeh se na stolicu i glasno povikah:

-Bog živi! Pa neka onda živi io najveća i najljepša brodska kurva Ana šajbl!

Pala sam tada sa stolice sva pijana ko letva i od onda se više ničega ne sjećam. Sjećam se samo da sam se probudila, a na grudima su mi bile pare. Mali mi je na sisama ostavio 30 dinara. Sise su mi, jebote, bile pune para.

A moj mačak Bobi je sa strane promatrao čitav taj cirkus u sobi.

I čudio se čudom, s kakvom on to luđakinjom živi.


Autor: Darko Daky Lončar

*Komentari se objavljuju u realnom vremenu i SB Online ne može biti odgovoran za ono što korisnici objave. Zabranjeno je vrijeđanje i klevetanje. Takvi će komentari biti obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Preko tisuću učenika u posjetu Slavonskom Brodu i Brodsko-posavskoj županiji
POTVRĐENO - Sutra nema nastave u školama četiri županije, u ponedjeljak u cijeloj Hrvatskoj
10. MEĐUNARODNO ZNANSTVENO-STRUČNO SAVJETOVANJE SB 2019 - „STROJARSKE TEHNOLOGIJE U IZRADI ZAVARENIH KONSTRUKCIJA I PROIZVODA, SBZ 2019.“
Brođaninu, pioniru ekološke proizvodnje u Hrvatskoj ʼSve je nestalo u samo 15 minutaʼ
U petak (18.10.) štrajk u osnovnim i srednjim školama Brodsko-posavske županije
Uskoro uvođenje novog HD signala! Stariji TV prijemnici neće više biti od koristi bez dodatne opreme
Objavljeni Javni natječaji za izbor poslodavca i volontera godine za 2019. godinu
Djelomice sunčano te i dalje toplije od prosjeka
Počinje kreativni natječaj „Mi možemo jednako“!
Milan Golubić - Izvijestio sam o postojanju ogromne bombe bivšeg gradonačelnika Vukelića i Metera! Duspara je također upoznat s time, ali nitko ništa ne poduzima...
Mlada Brođanka radi genijalne slike koje bi oplemenile svaki dom... pogledajte
Obilježava se Međunarodni dan bijelog štapa
Grad u akademskoj godini 2019./2020. stipendira 40 novih studenata
ŠOKANTNO: Eksplozija kontejnerke, zaostale ogromne avio bombe iz Drugog svjetskog rata od tisuću kilograma ugrozila bi živote mnogih Brođana i raznijela pola zgrade županije
Sutra nema štrajka u školama na području Brodsko-posavske županije. A mi znamo i zašto.
Odlični rezultati naših paraplivača
Vrijeme danas
Na prvom Europskom natjecanju Open European Hapkido Championships Brođanin na postolju
Prodaju nam uređaje koji su programirani da se kvare, ali to ima i dobrih strana
U Požegi održan 57. kup Slavonije i Baranje u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici
Listopad je idealan za sadnju češnjaka
TRADICIJA I LJUBAV PREMA SLAVONIJI: Jubilarna 10 godišnjica Tamburaškog sastava Srednje škole Matije Antuna Reljkovića
U vojarni ʺ123. brigade HVʺ u Požegi na vjernost Domovini prisegnulo 288 ročnika
Samo u RH! Vlak za Pečuh ide u 6.20, blagajna se otvara u 7.40
Vrijeme danas...
Pobjednici ovogodišnje Pečenkijade su ʺMK Osijekʺ i ʺTrgovina Teri d.o.o.ʺ
(FOTO) Tradicionalna 11. Pečenkijada 2019.
Svi koristimo neku verziju pozdrava “bok”, no znate li što on govori o vama?
60+ Narodnih izreka koje Hrvati izgovaraju stoljećima jer su istinite
Objavljeno koje će škole štrajkati u ponedjeljak
Pred nama je pretežno sunčan dan i iznadprosječno toplo
SLAVONSKI BROD - Ogorčena žena moli da joj se javi autor poruke ostavljene joj na vjetrobranskom staklu automobila...

Pretraži SB Online

ČITAJTE NA SBonline

.

Preko tisuću učenika u posjetu Slavonskom Brodu i Brodsko-posavskoj županiji

.

POTVRĐENO - Sutra nema nastave u školama četiri županije, u ponedjeljak u cijeloj Hrvatskoj

.

10. MEĐUNARODNO ZNANSTVENO-STRUČNO SAVJETOVANJE SB 2019 - „STROJARSKE TEHNOLOGIJE U IZRADI ZAVARENIH KONSTRUKCIJA I PROIZVODA, SBZ 2019.“

.

Brođaninu, pioniru ekološke proizvodnje u Hrvatskoj ʼSve je nestalo u samo 15 minutaʼ

.

U petak (18.10.) štrajk u osnovnim i srednjim školama Brodsko-posavske županije

.

Uskoro uvođenje novog HD signala! Stariji TV prijemnici neće više biti od koristi bez dodatne opreme

.

Objavljeni Javni natječaji za izbor poslodavca i volontera godine za 2019. godinu

.

Djelomice sunčano te i dalje toplije od prosjeka

.

Počinje kreativni natječaj „Mi možemo jednako“!

.

Milan Golubić - Izvijestio sam o postojanju ogromne bombe bivšeg gradonačelnika Vukelića i Metera! Duspara je također upoznat s time, ali nitko ništa ne poduzima...

Pozajmice do 650.000 eura

FINANSIJSKI KREDIT 5.000 EURA - 650.000 EURA

FINANSIJSKI KREDIT 5.000 EURA - 650.000 EURA

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

Mlada Brođanka radi genijalne slike koje bi oplemenile svaki dom... pogledajte

.

Obilježava se Međunarodni dan bijelog štapa

.

Grad u akademskoj godini 2019./2020. stipendira 40 novih studenata

.

ŠOKANTNO: Eksplozija kontejnerke, zaostale ogromne avio bombe iz Drugog svjetskog rata od tisuću kilograma ugrozila bi živote mnogih Brođana i raznijela pola zgrade županije

.

Sutra nema štrajka u školama na području Brodsko-posavske županije. A mi znamo i zašto.

.

Odlični rezultati naših paraplivača

.

Vrijeme danas

.

Na prvom Europskom natjecanju Open European Hapkido Championships Brođanin na postolju

.

Prodaju nam uređaje koji su programirani da se kvare, ali to ima i dobrih strana

.

U Požegi održan 57. kup Slavonije i Baranje u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici

.

Listopad je idealan za sadnju češnjaka

.

TRADICIJA I LJUBAV PREMA SLAVONIJI: Jubilarna 10 godišnjica Tamburaškog sastava Srednje škole Matije Antuna Reljkovića

.

U vojarni ʺ123. brigade HVʺ u Požegi na vjernost Domovini prisegnulo 288 ročnika

.

Samo u RH! Vlak za Pečuh ide u 6.20, blagajna se otvara u 7.40

.

Vrijeme danas...

.

Pobjednici ovogodišnje Pečenkijade su ʺMK Osijekʺ i ʺTrgovina Teri d.o.o.ʺ

.

(FOTO) Tradicionalna 11. Pečenkijada 2019.

.

Svi koristimo neku verziju pozdrava “bok”, no znate li što on govori o vama?

.

60+ Narodnih izreka koje Hrvati izgovaraju stoljećima jer su istinite

.

Objavljeno koje će škole štrajkati u ponedjeljak

DJEVOJKA DANA

Današnja DJEVOJKA DANA na SBonline