NASLOVNAKULTURA

Najljepše erotske priče Ane Šajbl (2. dio): Seks s ʺHrvatskim Orlovimaʺ vojnicima Kristovim

13.4.2019. 12:17 | Objavio Ivica Janković PREGLEDA: 1156

Kad siromah kihne mora sam sebi reći nazdravlje, tako je govorila moja baka, pa kad ni svjetla nemam, ni struje ni ništa, samo jednu antiknu staru petrolejku iz Austro-Ugarske, ko u Srednjem vijeku jebote, ali bolje išta nego ništa, nek' ja imam svoga mačka Bobija, malu kućicu, malo cvijeća i malo vrta i ništa mi više ne treba, jel tako.

Ako već želite znati istinu, ja vam živim sama. Ja, najljepša i najveća brodska kurva Ana Šajbl, sto posto sama u svojoj kućici od cvijeća, moja kućica moja slobodica, kakva je takva je, ja i moj mačak Bobi i  moja stara pisaća mašina na kojoj pišem svoje erotske priče, dogodovštine i svoje bludopise po Brodu, najljepšem gradu na svijetu.

Tu je još i moja prirodna kozmetika i medicina koju sam naučila od svoje pokojne bake, poznate travarice.

Gle, upali mi Orlovi. Hrvatski orlovi, vojnici Kristovi. Njih trojica. Došli na redaljku. U nekoj kočiji. Mrtvi pijani. Pijani ko letva, jebote. A jesu mi Vojnici Kristovi, a napaljeni ko zečevi, u pičku materinu.

Ali šta ćeš, tako se zovu.  Ma, zamisli, upali mi u svojim svečanim orlovskim odorama, na glavi im neka smiješna kapa s perom, poput lovca, na kapi neki grb, odijelo ispeglano ko gardijsko ili kraljevsko, do pola, kao nožem presječeno na pola, ili škarama isječeno, ešarpa oko struka i kravata, jebo te, ko kraljevski čuvari, što li.

Jedan je od njih tada u mojoj sobi zaurlao iz sveg glasa;

- Orlovi, zbor!

A ova dvojica su stala u stav mirno ko u vojsci, ko da im je netko u stražnjicu ugurao držak od metle. A ovaj zapovjednik Orlova je onda viknuo:

-Orlovi! Vaše je ime divno i genijalno. Vaša je zadaća da budete vjerni Domovini i obitelji, Crkvi i našoj vjeri katoličkoj. Svi katolici bez razlike staleža, spola i dobi, moraju da budu vojnici Kristovi. Jel' to jasno Hrvatski Orlovi?

-Jasno-uskliknula su ova dvojica.

-Hrvatski Orlovi, jeste vi došli ovdje mene jebavat, ili pravit pizdarije ovdje u mojoj sobi i orlovske cirkusarije-upitah ih.

Tada se zapovjednik Orlova srušio na pod. Svi troje smo odmah skočili i pružili mu pomoć. Ja sam iz kupatila donijela malo hladne vode i polila ga po potiljku. On je tada kao ustao, došao sebi, ustao se na noge, pogledao na zid, razrogačio oči pune krvi, a onda me upitao:

-Gdje je tebi križ na zidu, jebo te bog!

-Ja ne vjerujem ni u boga ni u grobara, ja sam ateistkinja-odgovorih mu.

Tada mi je zveknuo jednu šamarčinu, odletjela sam na drugi kraj sobe i pala i udarila se o rub kreveta. A on je izvadio iz džepa jedan čokančić šljivovice, dobro nategnuo i opet pao dole na pod koliko je dug i širok. Ova dva su ga onda opet digla i odnijela u kočiju koja ih je čekala. Dvojica su bila nekulturna i bezobrazna, a jedan pristojan i kulturan. Čula sam kako je kočija krenula. Laknulo mi je. Ljudi moji,  svašta vam ja doživljavam na svom radnom mjestu, zaista svašta. Svega i svačega sam se nagledala u životu i svašta proživjela. Iznenadila sam se kad je netko pokucao na vrata. To je bio ovaj jedan pristojni Orao. Da, to bijaše on.

-Teta, jeste vi dobro-upitah me zabrinuto.

-Dobro sam, dobro sam, ne brini, a što je, jesu te tvoji Orlovi ostavili?

-Nisu teta, ja sam njih ostavio.

-Kako to misliš?

Mali je sjeo na krevet, pogledao me, a onda mi reče:

-Pa lijepo, već dugo razmišljam da ih napustim, ponašaju se nekad ko pravi idioti, teta, nije to ono što sam ja mislio. Ovo je sad samo kap koja je prelila čašu, teta.

Zvao me je teta. Na neki dječji, neiskvaren način. Sjeo je na moj krevet. Sjela sam i ja pokraj njega, a on mi je maramicom brisao krv koja mi se slijevala iz nosa.

-Teta, jel' vas boli?

-Ne, ne, ne boli me. Ništa ne brini, sve je u redu.

Tada sam ga pogledala i poljubila. Nježno sam ga poljubila.

-Vidiš da ima i dobrih Orlova-rekoh.

-Teta, jel vas smijem poljubiti

-Ajde pokušaj!

Mali je tada zatvorio oči i poljubio me nježno.

I počeh mu raskopčavati košulju hlače i sve to, a onda me mali pogleda uplašeno, počeo se preznojavati, brisati znoj s čela pa mi onda reče tihim glasom:

-Teta, ja sam nevin.

A ja sam mu i dalje skidala hlače, gaće i sve to, a mali mi je pričao kako je on bio u Rimu, kako je on vidio svetog oca papu, da je tada na audijenciji Sv. Otac Papa Pijo XI rekao da sve Hrvate smatra svojim dragim sinovima i tako svašta mi je mali pričao, a ja sam ga ljubila i milovala i skidala. Mali je onda izgubio nevinost i sav je bio sretan zbog toga. Rekao mi je da ima 19 godina, ali mislim da laže. Sigurno ima 18 godina, možda i 17, ako ne i manje.

-Sada si postao pravi Orao-rekoh mu

-Jesam bio dobar, teta?

-Ma, bio si odličan.

Onda smo sjeli za stol, ponudila sam mu pelinkovac, on je pitao jel imam sok, ponudila sam mu sok od bazge, on je pio sok od bazge, a ja sam šljokala pelinkovac, čašicu za čašicom.  Rekla sam mu tiho:

-Pričaj mi još, pričaj mi o Orlovima! Tko ste vi? Što ste vi zapravo?

-Teta, mi smo vojnici Kristovi, mi smo hrvatska katolička mladež koja se bori za katolički odgoj. Mi se klanjamo prahu i krvi mučenika. Mi se odgajamo tjelesno, umno i ćudoredno prema kršćanskim načelima.

-Pa što tu ima loše? Pa zašto ti onda napuštaš Orlove?

-Pa evo vidite i sami teta zašto, oni se zalažu za kršćansko ćudoređe, a vidite i sami koliko su oni ćudoredni. Mole se Bogu, a ne vjeruju u ništa. Pripovijedaju o obiteljskoj ljubavi, a idu u kurvarluke. Zalažu se za mir, a tuku i zlostavljaju žene, slabije od sebe. Zaklinju se u božju ljubav, a puni su mržnje prema svakome tko nije katolik i tko je drugačiji.

-Pa nema ništa loše u tome da budeš i ti hrvatski orao, zar ne?

-Teta, ja mislim da Crkva manipulira s nama djecom i mladima. Naša sveta katolička Crkva zlorabi ljubav prema Bogu i Isusu Kristu i preko njih  obmanjuje djecu. I pravi nakarade od djece i mladih. Pravi od nas duševne bolesnike. I vojsku zaglupljenih križara. Prisiljavaju nas da redovno moramo ići na svete mise, vjerska predavanja, ispovijedi i pričesti i procesije. Teta, oni nas spremaju za nove križarske ratove, a ne za nikakvu ljubav prema obitelji, Bogu i vjeri. Zato su i uveli tjelovježbu i redovne odlaske na tjelovježbu.

-Pa vi ste onda ko neka sekta, jebote.

-Još i gore, teta. Imamo svoje rituale i pozdrave: Bog živi! Tako se pozdravljamo.

-Bog živi!

-Tako je, bog živi!

Tako se i prepoznajemo. Imamo i svoj barjak sa znakom križa i orla. Imamo i svoju himnu. Imamo i svog predsjednika gospodina Dragutina Raisza, ali naš duhovni vođa Orlova su kapelani brodskog župnika Antuna Leskovca iz Male crkve. Oni kolo vode i upravljaju svima nama. Teta, oni s nama manipuliraju.

-Danas svatko sa svakim manipulira-odgovorih mu.

Dečko je bio prepametan, vidi se da kuži stvari, a danas u današnje vrijeme i nije baš dobro i poželjno biti previše pametan. Vlast i crkva više voli glupe ljude s kojima može manipulirati.

Mogu li obući tvoju uniformu-upitah ga

-Možete, teta, slobodno.

Uzeh tada njegovu odoru i počeh je navlačit na sebe. Sviđa mi se odora, jako je lijepa, kao u nekih francuskih vladara, kraljeva, prinčeva ili nešto već slično. Htjela sam i ja postati princeza u odori, bar na trenutak.

-Gle, kako lijepe ravne hlače, ispeglane…

Uzimam onda pojas, ešarpu od prave kože s velikom ukrasnom kopčom, preko lijevog ramena stavljam elegantnu nešto kao surku s ukrašenim šnjirama, zlatnim kanapom i gajtanima, prelijepa crvena košulja, crvena kapa, jebote ko komunistička internacionala, Bog živi, živio Karl Marx, Bog živi, počela sam vikati luđački po sobi, a mali se smijao, a mali se stalno smijao mojim gluparijama, pa bi se onda uozbiljio pa onda opet smijao.

Uzeh tada kapu u ruke, gledam, na kapi veliki neki broš, amajlija od srebra, a na njoj ugraviran orao raširenih krila i veliko orlovo pero po sredini.

Obukoh se onda u tu orlovsku odoru, stavih kapu na glavu, potegnuh još jedan gutljaj pelinkovca, popeh se na stolicu i glasno povikah:

-Bog živi! Pa neka onda živi io najveća i najljepša brodska kurva Ana šajbl!

Pala sam tada sa stolice sva pijana ko letva i od onda se više ničega ne sjećam. Sjećam se samo da sam se probudila, a na grudima su mi bile pare. Mali mi je na sisama ostavio 30 dinara. Sise su mi, jebote, bile pune para.

A moj mačak Bobi je sa strane promatrao čitav taj cirkus u sobi.

I čudio se čudom, s kakvom on to luđakinjom živi.


Autor: Darko Daky Lončar
*Komentari se objavljuju u realnom vremenu i SB Online ne može biti odgovoran za ono što korisnici objave. Zabranjeno je vrijeđanje i klevetanje. Takvi će komentari biti obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

Bikerska karavana posjetila Novu Gradišku u sklopu akcije “28 krunica za 28 godina”
Brođani će predstavljati Hrvatsku na natjecanju u Italiji
Posavska Hrvatska u novom broju donosi
Što se to dešava u našoj susjednoj Požegi?
Više od 3000 paketa će biti podijeljeno u narednoj drugoj podijeli
Je li Marsonia u Bukovlju imala isti položaj ?
Pokažite ljepote našeg zavičaja i ove godine
Napeta završnica četvrtfinala županjskog kupa u Bukovlju
Dobro jutro Slavonski Brode
ʺSada je sve ovo već tradicijaʺ
TS Evergreen predstavio je pravu novu ʺljepoticuʺ od pjesme - poslušajte svakako
Načelnik Pavić obavještava sibinjce-radovi idu po planu
Željeznički kolodvor je sramota grada Slavonskog Broda
ʼKlepetana nema tjedan dana.ʺ
Finale Kupa NSNG: domaća “Sloga” i “Mladost” Brđani danas u pohodu za naslov prvaka
Dobro jutro Slavonski Brode
(FOTO) Pijesak iz Sahare stigao u Slavonski Brod
Kako isklesati tijelo do ljeta – zar je to moguće?
Budući umirovljenici imat će još manje mirovine i lošiju zdravstvenu skrb
Održana uvodna konferencija projekta ʼGlas Europskog parlamentaʼ
Pojačani policijski nadzori prometa
Napali policajce koji su ih uhvatili „na djelu“
Pala cijena benzina: Rezervoar Eurosupera jeftiniji za 1,5 kn
Održano biskupsko ređenje mons. Ivana Ćurića pomoćnog biskupa đakovačko-osječkog
Odlične vijesti stižu iz Philadelphije: ʼʼMila je odlično. Nalazi nakon prve terapije ne mogu biti bolji!ʼʼ
Dobro jutro Slavonski Brode
Prva sportska dvorana u bivšoj državi diže se iz pepela
RADA BORIĆ U SLAVONSKOM BRODU: ʺZelena javna nabava ne smije se događati izvan kruga od 70 do 90 kilometara od mjesta gdje se hrana proizvodi. Tako ćemo i sačuvati Slavonijuʺ
Ovaj tjedan stižu nam i ljetne temperature
Uskrsni je ponedjeljak: Znate li koje je značenje ovog dana?

Pretraži SB Online

ČITAJTE NA SBonline

.

Bikerska karavana posjetila Novu Gradišku u sklopu akcije “28 krunica za 28 godina”

.

Brođani će predstavljati Hrvatsku na natjecanju u Italiji

.

Posavska Hrvatska u novom broju donosi

.

Što se to dešava u našoj susjednoj Požegi?

.

Više od 3000 paketa će biti podijeljeno u narednoj drugoj podijeli

.

Je li Marsonia u Bukovlju imala isti položaj ?

.

Pokažite ljepote našeg zavičaja i ove godine

.

Napeta završnica četvrtfinala županjskog kupa u Bukovlju

.

Dobro jutro Slavonski Brode

.

ʺSada je sve ovo već tradicijaʺ

kontaktirajte nas za sve vrste kredita

dobiti brzi kredit uz nisku kamatnu stopu

Brz i jednostavan zajam bez stresa

► REGISTRIRAJ SE DA OBJAVIŠ OGLAS

.

TS Evergreen predstavio je pravu novu ʺljepoticuʺ od pjesme - poslušajte svakako

.

Načelnik Pavić obavještava sibinjce-radovi idu po planu

.

Željeznički kolodvor je sramota grada Slavonskog Broda

.

ʼKlepetana nema tjedan dana.ʺ

.

Finale Kupa NSNG: domaća “Sloga” i “Mladost” Brđani danas u pohodu za naslov prvaka

.

Dobro jutro Slavonski Brode

.

(FOTO) Pijesak iz Sahare stigao u Slavonski Brod

.

Kako isklesati tijelo do ljeta – zar je to moguće?

.

Budući umirovljenici imat će još manje mirovine i lošiju zdravstvenu skrb

.

Održana uvodna konferencija projekta ʼGlas Europskog parlamentaʼ

.

Pojačani policijski nadzori prometa

.

Napali policajce koji su ih uhvatili „na djelu“

.

Pala cijena benzina: Rezervoar Eurosupera jeftiniji za 1,5 kn

.

Održano biskupsko ređenje mons. Ivana Ćurića pomoćnog biskupa đakovačko-osječkog

.

Odlične vijesti stižu iz Philadelphije: ʼʼMila je odlično. Nalazi nakon prve terapije ne mogu biti bolji!ʼʼ

.

Dobro jutro Slavonski Brode

.

Prva sportska dvorana u bivšoj državi diže se iz pepela

.

RADA BORIĆ U SLAVONSKOM BRODU: ʺZelena javna nabava ne smije se događati izvan kruga od 70 do 90 kilometara od mjesta gdje se hrana proizvodi. Tako ćemo i sačuvati Slavonijuʺ

.

Ovaj tjedan stižu nam i ljetne temperature

.

Uskrsni je ponedjeljak: Znate li koje je značenje ovog dana?

DJEVOJKA DANA

Današnja DJEVOJKA DANA na SBonline

Smatrate li da je Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović svojim dolaskom u Slavonski Brod pokrenula stvari na bolje, po pitanju aktualnih problema?

DA

NE

DJELOMIČNO

Klikni na odgovor za koji želiš glasati.
Pogledaj rezultate