SB Online

Napreduju radovi na izgradnji južne tribine Stadiona kraj Save

PRIJE 2 GODINE
GRAD SLAVONSKI BROD/GRAD SLAVONSKI BROD
PRIKAZA: 1597

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Napreduju radovi na izgradnji južne tribine Stadiona kraj Save SB Online | Napreduju radovi na izgradnji južne tribine Stadiona kraj Save

PRIJE 2 GODINE
GRAD SLAVONSKI BROD/GRAD SLAVONSKI BROD
PRIKAZA: 1597

Grad Slavonski Brod u listopadu 2021. godine potpisao je ugovor o početku izgradnje nove južne tribine na Stadionu kraj Save. Nakon što je srušena postojeća stara tribina, izvedeni su privremeni priključci električne energije i vode kako bi gradilište moglo funkcionirati, a potom su izvedeni svi zemljani radovi na iskopu temelja, širokom iskopu, temeljnom razvodu vodovoda i kanalizacije, provedeno je detaljno geomehaničko snimanje kvalitete tla, izvršena je potrebna sanacija tla, postavljen je temeljni uzemljivač na kompletnoj građevini te izvršena montaža i ugradnja armature temeljnih traka i podne ploče. Također, izrađena je i hidroizolacija cijele građevine, zaštita hidroizolacije betonom te je betonirana podna ploča na većem dijelu građevine.

Trenutno se izvode radovi na pripremi oplate zidova i armature tribina te se dovršava podna ploča na istočnom dijelu tribine.

Podsjetimo, u sklopu nove tribine nalazit će se svlačionice za igrače, prostori za sudce, delegate, doping kontrole, privremene sanitarije, VIP lođa s lounge prostorom s popratnim sanitarijama i servisnim prostorima, prostor za trening igrača i teretanu, sobu za liječnika, caffe bar za posjetitelje, soba hitne pomoći, prostor za prodaju karata, klupske prostorije i uredske prostorije sa servisnim prostorima i sanitarijama te prostor za komentatore i medije. Za VIP gledatelje predviđeno je 120 mjesta sa zatvorenim lounge prostorom u pozadini. Gledateljima je predviđeno 1400 sjedećih mjesta (ne uključujući VIP) te 6 mjesta za osobe s invaliditetom. Bruto površina buduće građevine južne tribine iznosi 1715 m2. 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: