SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Naše gore list? Na Pagu iskrcao smeće u prirodu, pred kamerom skinuo gaće

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Redakcija 034 portala/Morski.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Vezano
Do kada?
SB Online | Naše gore list? Na Pagu iskrcao smeće u prirodu, pred kamerom skinuo gaće SB Online | Naše gore list? Na Pagu iskrcao smeće u prirodu, pred kamerom skinuo gaće

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Redakcija 034 portala/Morski.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

METAJNA – Lik iskrcava smeće iz kamiona uz cestu bez imalo srama. Supruga ga je upitala je l’ se to smije, a on kaže da on to malo “preslaguje”. Nažalost baš kad je skinuo gaće prekinulo mi snimanje! – objavio je Michael Stepanić koji je prolazio cestom kod Metajne u pripremi za utrku koja se održavala na otoku Pagu. 

– Mi smo prolazili u autu, a tip je fino upravo iskrcao neki stari pomoćni krevet s kamiona ravno pored ceste. U kamionu su bile još neke stvari, i mogu pretpostavljati da bi i one završile na istom mjestu – prepričava nam Michael Stepanić, koji je inače i kolega urednik portala 24 sata.

– Stali smo ispred njegova kamiona i moja supruga je izašla van. Dok sam ja parkirao, ona je otišla do njega i upitala ga jel se to smije tamo bacati, a on je rekao prvo da nije to on bacio (iako smo ga vidjeli kako to istovaruje), a potom je rekao da to on samo preslaguje – kazuje Stepanić.

– Ja sam izašao iz auta nakon minutu dvije i rekao da ću ga prijaviti policiji za to. Počeo sam snimati, a on je nešto dobacivali u stilu ti ćeš to mene snimati i slično da bi se u jednom trenu okrenuo, skinuo trenirku i gaće i rekao da mi da mu i to snimim. Nažalost upravo u tom trenutku sam htio okinuti i fotografiju pa sam nešto krivo stisnuo na mobitelu i prekinuo snimanje. No na snimci se jasno vidi da ima nakanu skinuti gaće – pojašnjava svoju dogodovštinu.

– Potom smo mu ponovili da počisti to ili ćemo prijaviti sve. Kako sam se žurio na utrku nisam više imao vremena ni živaca se raspravljati s njime pa smo odjurili na utrku. Na povratku smo stali na istom mjestu i vidjeli da je maknuo taj pomoćni krevet što ga je izbacio – prepričava i zaključuje da je najvažnije da na kraju nije nikakvo smeće završilo u prirodi.

No koliko divljih deponija nastane na ovakav način i dokle će se tolerirati ovakvo ponašanje, pitanje je koje može riješiti samo zakonodavac i lokalna vlast s boljim nadzorom i paprenim kaznama.

– Makni mi se od auta, đe ti smiješ meni auto slikat? – komentira muškarac u videu, dok snimatelj govori “Zovite policiju!”

Ženski glas govori “Pa niste policajac”, a muškarac u radnim rukavicama kaže “Jel’da? Ma nemoj To je moja privatna stvar”, nakon čega je skinuo gaće.

S obzirom na to da vozilo koje se nalazi na snimci ima požeške registarske oznake postoji mogućnost da je glavni akter ovog ružnog događaja s područja Požeško-slavonske županije, a što nam je za sada nepoznato.

U svakom slučaju, radi se o vrlo ružnom i sramotnom činu, a koji će, nadamo se, biti propisno sankcioniran.

Morski.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme:
Vezano