SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Nepoznati počinitelji razbijali stakla na bolnici, slučaj se povezuje s jučerašnjom smrću u šumi

SB Online | Nepoznati počinitelji razbijali stakla na bolnici, slučaj se povezuje s jučerašnjom smrću u šumi SB Online | Nepoznati počinitelji razbijali stakla na bolnici, slučaj se povezuje s jučerašnjom smrću u šumi

PRIJE 4 GODINE
TEKST: M.B./PU požeško slavonska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer u šumi u blizini Bekteža smrtno je stradao muškarac, a PU požeško slavonska je jutros poslala službeno izvješće u kojem su naveli okolnosti nesreće.

"U srijedu 8. srpnja 2020. oko 12 sati u šumskom dijelu u blizini mjesta Bektež, 48-godišnjak je zasjekao stablo i zavezao lancem za šumsku prikolicu koja je bila pridodana traktoru te je upravljajući vozilom povukao lanac prilikom čega je došlo do pada debla na traktor i na vozača koji je teško ozlijeđen te prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega gdje je od ozljeda preminuo. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu", stoji u izvješću policije.

Neslužbeno doznajemo kako je za slučaj smrtnog stradavanja 48-godišnjaka u šumi vezan i sljedeći slučaj za koji je policija također poslala izvješće pod naslovom "Oštećenje tuđe stvari".

Naime, prema informacijama kojima tenutno raspolažemo, doznali smo kako je nedugo nakon što je je unesrećeni muškarac dovezen u OŽB, nekolicina osoba razbijala stakla na požeškoj bolnici jer im, zbog situacije s koronom, ulaz u istu nije bio dozvoljen. Iako smo informaciju imali odmah jučer, čekali smo da ju službeno potvrdi i policija.

"U srijedu 8. srpnja 2020. oko 14.20 sati u Požegi u Osječkoj ulici, na zgradi Opće županijske bolnice, nepoznati počinitelj (ili više njih) je razbio staklenu stijenu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“, piše u izvješću.

Neslužbeno smo doznali da su ova dva slučaja povezana rodbinskom vezom, no o tome ćemo izvijesti kada policija izvrši kriminalističko istraživanje te utvrdi činjenice vezane za ovaj slučaj.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila u Požegi u Sokolovoj ulici.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: