SB Online

Nesvakidašnja priča: Policajci porodili ženu

SB Online | Nesvakidašnja priča: Policajci porodili ženu SB Online | Nesvakidašnja priča: Policajci porodili ženu

PRIJE 7 MJESECI
PU ZAGREBAČKA/PU ZAGREBAČKA
PRIKAZA: 1892

Jučer, u jutarnjim satima policijski službenici/ce u sastavu vođe ophodnje, policijske službenice i policijske vježbenice, izlaskom na teren nisu ni slutili da će im ova smjena biti jedna od ljepših priča koje je Policijska uprava zagrebačka imala.
 
Naime, prilikom redovne patrole na potezu od Savskog mosta prema Centru vidjeli su čovjeka koji im je mahao, dajući do znanja da mu je potrebna pomoć. Stali su i doznali da se njegova susjeda porađa. Sastav autoophodnje nije oklijevao nego su odmah došli na adresu, ušli u dvorište kuće i zatekli mlade buduće roditelje, odnosno majku na pragu u vidljivo jakim trudovima.
 
„U kojem ste mjesecu trudnoće“ pitao je policijski službenik Sandi, na što je mu je majka odgovorila „ 35 tjednu“. Porod je krenuo i nije bilo vremena za čekanje. U jakome trudu, pomogao joj je ući u stan, polegli su je i u trećem trudu u ruke policijskog službenika Sandija smjestila se mala djevojčica, kojoj je policijski službenik uspješno odmotao pupčanu vrpcu koja joj se zapetljala oko vrata i odahnuo zajedno sa svima zbog plača koji su svi iščekivali.
 
Do dolaska hitne medicinske pomoći, najljepši poklon roditelja i čudo tog dana za policijske službenike, sigurno se smjestila u naručju policijskog službenika. Kao što je uvijek bitan timski rad, tako je i u ovom slučaju on bio presudan. Policijske službenice su bile prava podrška u pravo vrijeme majci, pružajući i svu potrebnu pomoć kolegi.
 
Ovaj događaj pokazuje svu plemenitost policijskog posla te ovim putem i Policijska uprava zagrebačka čestita sretnim novim roditeljima na prekrasnoj djevojčici koja će zauvijek biti upisana u ljepšu stranicu Policijske uprave zagrebačke.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: