SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

NOVA GRADIŠKA ZAVIJENA U CRNO: Posljednje zbogom djevojčici. Udomitelj: ʺKakva je to tragedijaʺ

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | NOVA GRADIŠKA ZAVIJENA U CRNO: Posljednje zbogom djevojčici. Udomitelj: ʺKakva je to tragedijaʺ SB Online | NOVA GRADIŠKA ZAVIJENA U CRNO: Posljednje zbogom djevojčici. Udomitelj: ʺKakva je to tragedijaʺ

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Danas je u Novoj Gradiški održan sprovod preminule dvoipolgodišnje djevojčice.

Preminula na Uskrs od posljedica udaranja

Podsjetimo dvoipolgodišnja djevojčica preminula je nakon više dana borbe na Uskrs u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici. U medije je iscurila informacija kako ju je brutalno pretukla majka. Roditelji su je prije dvije godine ostavili u centru za socijalnu skrb, pa su u studenom prošle godine tražili da im je centar vrati. To se i dogodilo.

Nakon što je djevojčica preminula, pokrenuta je istraga kojom je utvrđeno da su malenu, nesretnu djevojčicu roditelji zlostavljali, a još žalosnije je što je centar za sve znao. Roditelji su uhićeni, te im je određeno mjesec dana istražnog zatvora, a šef Centra je preko noći smijenjen. 

Još uvijek javnost ne zna ime odgovorne osobe koja je odlučila da se djevojčica iz udomiteljske obitelji vrati nasilnicima. 

Među onima koji su se došli oprostiti od djevojčice bili su i njezini udomitelji kod kojih je provela gotovo dvije godine. Nisu skrivali emocije, a nakon što je krenuo sprovod, Darija i Branko Bojić su se slomili. Branko je nosio sliku malene koju je čvrsto stiskao uz grudi. S njima bile su i njihove dvije biološke kćeri koje su djevojčicu smatrale svojom malom sestrom, javlja Index.hr.

"Kao da je čekala da joj barem na ovaj način dođemo blizu, iako nas nije bila svjesna, kao da nije htjela otići s ovoga svijeta, a da je mi posljednji put ne vidimo. Kakva je to tragedija", rekao je Branko kroz suze na dan kada je curica preminula, piše Index.hr

FOTO: www.index.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: