SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Nova mogućnost mladim obiteljima za izgradnju obiteljske kuće na gradskom građevinskom zemljištu

SB Online | Nova mogućnost mladim obiteljima za izgradnju obiteljske kuće na gradskom građevinskom zemljištu SB Online | Nova mogućnost mladim obiteljima za izgradnju obiteljske kuće na gradskom građevinskom zemljištu
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod raspisao je još jedan Natječaj za osnivanje prava građenja na nekretninama u vlasništvu Grada Slavonskog Broda radi izgradnje obiteljske kuće. Riječ je o uspješnom projektu Grada Slavonskog Broda koji omogućuje mladim obiteljima lakši dolazak do svoje prve nekretnine, odnosno izgradnju obiteljske kuće. Mladim obiteljima, naime, pruža se pravo građenja obiteljske kuće na gradskom građevinskom zemljištu i to na 99 godina za što plaćaju mjesečnu naknadu. Nakon deset godina, zemljište mogu otkupiti od Grada pri čemu im se sve do tada plaćene mjesečne naknade uračunavaju u otkupnu cijenu zemljišta. Ako pak nisu nakon 10 godina zainteresirani za otkup zemljišta, mogu i dalje nastaviti s uplaćivanjem mjesečnih naknada i to pravo traje 99 godina te se prenosi na nasljednike.

U sklopu novog natječaja u ponudi je 10 gradskih građevinskih zemljišta, a sve informacije o prijavi na natječaj i uvjetima natječaja nalaze se na POVEZNICI.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: