SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Obitelj Jakovljević nakon požara i dalje živi u ovoj kući, trebaju našu pomoć da saniraju štetu!

SB Online | Obitelj Jakovljević nakon požara i dalje živi u ovoj kući, trebaju našu pomoć da saniraju štetu! SB Online | Obitelj Jakovljević nakon požara i dalje živi u ovoj kući, trebaju našu pomoć da saniraju štetu!

PRIJE 4 GODINE
TEKST: M.B./www.034portal.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

31. siječnja 2014. godine u mjestu Kovačevac, blizu Nove Gradiške, izbio je požar na obiteljskoj kući te je kuća iznutra uništena do neprepoznatljivosti. Prošlo je više od šest godina, a obitelj kuću još nije renovirala, niti makar dovela u stanje s minimalnim uvjetima za život.No, što je tu je, obitelj Jakovljević drugog izbora nema i u toj kući mora živjeti. Borislav je 70% ratni vojni invalid i upravo nam se on obratio za pomoć.

"Kuću sam kupio na kredit koji otplaćujem pa mi od mirovine ne ostane gotovo ništa, a šteta za kuću je veća od 100 000 kuna. Nisam u mogućnosti tu svu štetu sanirati sam. Imam kćer (20 godina) koja ne radi jer ne može dobiti nigdje posao, a sin (18 godina) još uvijek ide u školu", započinje Borislav.Obitelj, napominjemo, u ovoj kući ŽIVI, a kakvi su uvjeti u njoj, možete vidjeti i sami na fotografijama. Ne moramo niti isticati da obitelj treba pomoć, prvenstveno novčanu da bi se unutrašnjost kuće dovela u stanje dostojno normalnog života."Samo želim da moja djeca žive normalno u kući koju su izgubili kao i ja sam", dodaje Borislav koji je u ratu ranjen u Medarima.

Vi ste, naši čitatelji, pomogli velikom broju ljudi u nevolji i ne sumnjamo da ćete dati onoliko koliko možete da pomognete i ovoj. Ako netko možda može ponuditi neki posao ovoj 20-godišnjoj djevojci, može kontaktirati Borislava na broj 099/403-64-05.Podaci za novčane uplate:
Borislav Jakovljević
Hrvatska poštanska banka
HR6523900013505805778

Izvor: www.034portal.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: