Obitelj Jakovljević nakon požara i dalje živi u ovoj kući, trebaju našu pomoć da saniraju štetu!

FOTO: Pomoć obitelji (FOTO: 034portal)

12.7.2020. | 16:26 | M.B.
IZVOR: www.034portal.hr
Pregleda: 1274

31. siječnja 2014. godine u mjestu Kovačevac, blizu Nove Gradiške, izbio je požar na obiteljskoj kući te je kuća iznutra uništena do neprepoznatljivosti. Prošlo je više od šest godina, a obitelj kuću još nije renovirala, niti makar dovela u stanje s minimalnim uvjetima za život.No, što je tu je, obitelj Jakovljević drugog izbora nema i u toj kući mora živjeti. Borislav je 70% ratni vojni invalid i upravo nam se on obratio za pomoć.


"Kuću sam kupio na kredit koji otplaćujem pa mi od mirovine ne ostane gotovo ništa, a šteta za kuću je veća od 100 000 kuna. Nisam u mogućnosti tu svu štetu sanirati sam. Imam kćer (20 godina) koja ne radi jer ne može dobiti nigdje posao, a sin (18 godina) još uvijek ide u školu", započinje Borislav.Obitelj, napominjemo, u ovoj kući ŽIVI, a kakvi su uvjeti u njoj, možete vidjeti i sami na fotografijama. Ne moramo niti isticati da obitelj treba pomoć, prvenstveno novčanu da bi se unutrašnjost kuće dovela u stanje dostojno normalnog života."Samo želim da moja djeca žive normalno u kući koju su izgubili kao i ja sam", dodaje Borislav koji je u ratu ranjen u Medarima.

Vi ste, naši čitatelji, pomogli velikom broju ljudi u nevolji i ne sumnjamo da ćete dati onoliko koliko možete da pomognete i ovoj. Ako netko možda može ponuditi neki posao ovoj 20-godišnjoj djevojci, može kontaktirati Borislava na broj 099/403-64-05.Podaci za novčane uplate:
Borislav Jakovljević
Hrvatska poštanska banka
HR6523900013505805778

Izvor: www.034portal.hr

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI