SB Online

OBJAVLJENO: Posrnula još jedna tvrtka u sklopu Đure Đakovića. Grupa upozorava na lažne vijesti o ʺplanu spasaʺ

PRIJE 2 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 4879

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | OBJAVLJENO: Posrnula još jedna tvrtka u sklopu Đure Đakovića. Grupa upozorava na lažne vijesti o ʺplanu spasaʺ SB Online | OBJAVLJENO: Posrnula još jedna tvrtka u sklopu Đure Đakovića. Grupa upozorava na lažne vijesti o ʺplanu spasaʺ

PRIJE 2 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 4879

Uprava ĐĐ Industrijskih rješenja nadležnom sudu predala je prijedlog za otvaranjem stečajnog postupka, izvijestili su iz ĐĐ Grupe.

Đuro Đakoviću Industrijskim rješenjima (koji su u grupaciji Đure Đakovića), su od 13.7.2021. u blokadi poslovni računi, tako da je bilo pitanje vremena kada će na službenim stranicama Đure Đakovića osvanuti ovakva obavijest.

"O daljnjem tijeku postupka pravovremeno ćemo i nadalje izvješćivati investicijsku javnost", dodaju iz grupacije Đure Đakovića.

LAŽNE VIJESTI O "PLANU SPASA"

Nekoliko nacionalnih, a i pojedini lokalni mediji u Slavonskom Brodu prenijeli su tekst Jutarnjeg lista. Naslov izvornog teksta (u Jutarnjem listu) bio je "Europska Komisija odobrila plan spasa Đure Đakovića“

Povodom toga, također su se oglasili iz grupacije Đure Đakovića:

"Nastavno na novinski članak objavljen u Jutarnjem listu dana 28.09.2021. g. pod naslovom "Europska Komisija odobrila plan spasa Đure Đakovića“, a sve kako navedeni članak ne bi djelovao niti zbunjujuće ni obmanjujuće na investicijsku javnost, ovim putem izvješćujemo investicijsku javnost da Društvo nije obaviješteno o bilo kakvoj potencijalnoj odluci bilo kojeg tijela, a koja bi se odnosila na Program restrukturiranja Društva.

Štoviše, prema informacijama kojima Društvo za sada raspolaže, još uvijek nije poznat konačni sadržaj Programa restrukturiranja koji bi trebao biti predmet razmatranja od strane nadležnih tijela", navode u svojoj objavi.

Dodaju kako će Uprava Društva i dalje, kao i do sada, pravovremeno i sukladno svojim saznanjima, izvješćivati investicijsku javnost o svim cjenovno osjetljivim informacijama ili činjenicama


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: