Održan 1. Dron race za učenike osnovnih škola

FOTO: Grad Slavonski Brod

25.11.2022. | 21:59 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 668

Aeroklub Brod organizator je 1. Dron race-a namijenjen učenicima osnovnih škola s područja Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije. Na prvom natjecanju utrke dronovima sudjelovalo je 45 učenika iz 5 škola s područja Slavonskog Broda i iz 2 škole s područja Brodsko-posavske županije, a uz učenike natjecanju je prisustvovalo i 7 voditelja. Natjecanje je obuhvatilo upravljanje malim dronovima na zadanoj stazi, a osim Aerokluba Brod, suorganizatori natjecanja su Osnovna škola „Hugo Badalić“, Zajednica tehničke kulture grada Slavonskog Broda i Društvo pedagoga tehničke kulture Brodsko-posavske županije.

Natjecanju koje se održalo u dvorani Osnovne škole „Hugo Badalić“ na Jelasu prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača koja je pozdravila sve nazočne te poželjela uspjeh natjecateljima, a organizatorima poželjela da ovo natjecanje postane tradicija koja će u bliskoj budućnosti privući natjecatelje i iz drugih dijelova Republike Hrvatske.

Izvor:www.slavonski-brod.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI