Ona će mijenjati Horvata? Radila je u Sl. Brodu

FOTO: Arhiv

21.2.2022. | 12:15 | N1 Hrvatska
IZVOR: N1 Hrvatska
Pregleda: 3913

Uhićenog i razriješenog ministra graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine Darka Horvata, do imenovanja novog ministra, kako doznaje Jutarnji, najvjerojatnije mijenjat će državna tajnica u tom ministarstvu Dunja Magaš.

Ona se u svom drugom mandatu najviše bavila obnovom nakon potresa. Predstavljala je i izmijenjeni Zakon o obnovi u Saboru, piše Jutarnji.

Dunja Magaš članica je HDZ-a i državna tajnica u Ministarstvu graditeljstva još od prvog Plenkovićeva mandata 2016. Inženjerka je građevine, a Građevinski fakultet u Zagrebu završila je 1988. Rođena je u Požegi 25. svibnja 1964. Prije dolaska na dužnost državne tajnice, od 2013. bila je zamjenica HDZ-ovog župana Brodsko-posavske županije Danijela Marušića. Od 2008. do 2013. bila je pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo i prostorno uređenje Brodsko-posavske županije, a prije toga od 2002. voditeljica Odsjeka za graditeljstvo i imovinsko-pravne poslove Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji. Od 1997. do 2002. bila je pročelnica Ureda za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Brodsko-posavske županije, a prije toga od 1994. pomoćnica pročelnika i građevinsko-urbanistički inspektor.


Od 2016. je i predsjednica Upravnog vijeća Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu, što je obavljala volonterski. Kao državna tajnica, prema imovinskoj kartici, ima plaću od nešto preko 16.000 kuna. U svom vlasništvu ima dva stana u Slavonskom Brodu i suvlasnica je stana u Požegi. Izvanbračni partner suvlasnik je kuće i oranice u Sibinju. Na računu ima 150.000 kuna štednje.

Izvor: N1 Hrvatska


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI