SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Penava vladajućima: ’Što se krvlju brani, ne pušta se lako!’ U subotu veliki skup Domovinskog pokreta u Sl. Brodu

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PR

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Penava vladajućima: ’Što se krvlju brani, ne pušta se lako!’ U subotu veliki skup Domovinskog pokreta u Sl. Brodu SB Online | Penava vladajućima: ’Što se krvlju brani, ne pušta se lako!’ U subotu veliki skup Domovinskog pokreta u Sl. Brodu

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PR

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

"Ustani i ostani" naziv je velikog skupa kojeg će Domovinski pokret održati u Slavonskom brodu 3. lipnja 2023. godine. Na skupu će nastupiti Opća opasnost, Tiho Orlić, Tram 11, Željko Pervan te gosti iznenađenja, a sve će se odvijati od 18 do 23 sati na popularnom Korzu.

Poruke skupa Domovinskog pokreta, čiji je rejting sve jači među biračima, a što je vidljivo iz svakodnevnih analiza preferencija glasača, su jasne. Domovinski pokret je za ostanak mladih u Hrvatskoj i za poticanje povratka iseljeništva, kao i za zaštitu obitelji, hrvatske kulture i i identiteta.

Veliku podršku Domovinski pokret daje hrvatskim poljoprivrednicima i samodostatnoj proizvodnji, stvaranju konkurentne Hrvatske, dostojanstvenm životu radnika i umirovljenika te snažnom sustavu domovinske sigurnosti.

Domovinski pokret je za energetski neovisnu Hrvatsku, za opstojnost Hrvata u BiH i okolnim zemljama, za izjednačavanja liječnika, nastavnika, policajaca i sudaca s najuglednijim i najplaćenijim zanimanjima u zemlji te za očuvanje vrijednosti Domovinskog rata i svih ratnih postrojbi hrvatske pobjedničke vojske.

"Hrvatska je danas zemlja velikih neostvarenih potencijala i nedoraslog vodstva. Da smo u Domovinski rat išli s ovakvim vodstvom države i ovakvom vlašću, danas ne bi bilo Hrvatske i situacije Domovinskog rata gdje nismo imali nikoga, ali smo imali sebe, svoju vjeru, svoj optimizam, svoju nadu. Danas kada imamo svoju zemlju, svoju slobodnu i samostalnu Hrvatsku za koju su se naši branitelji borili i ginuli, sada je prilika da se zajedno izborimo za bolju Hrvatsku. Za Hrvatsku slobodnog čovjeka i sretnih ljudi, za Hrvatsku u kojoj se radi i dobro živi, za Hrvatsku i njezino selo koje proizvodi hranu za svoje potrebe, pa i za izvoz. Za Hrvatsku u kojoj se rađaju djeca, za Hrvatsku okrenutu prema budućnosti, ali svjesni svoje tradicije, vjere, kulture i jezika. To je Hrvatska kakvu želimo i za kakvu se borimo! I zato je moja poruka svima - Ustani i ostani!", poručio je Ivan Penava, presjednik Domovinskog pokreta.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: