SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Podignute optužnice u Garčinu zbog izborne prevare. Načelnik Grgić: ʺPrva vijestʺ

SB Online | Podignute optužnice u Garčinu zbog izborne prevare. Načelnik Grgić: ʺPrva vijestʺ SB Online | Podignute optužnice u Garčinu zbog izborne prevare. Načelnik Grgić: ʺPrva vijestʺ

PRIJE 1 GODINU
TEKST: danas.hr/danas.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Radi se o lokalnim izborima iz 2021. godine. Neslužbeno smo doznali kako su obojica optuženih bili na biračkom mjestu u Vrhovini koje se nalazi u općini Garčin, jedan je bio predsjednik biračkog odbora, dok je drugi bio član biračkog odbora ispred HDZ-a

Za Danas.hr potvrđena je informacija kako je protiv dvojice muškaraca L.B. i D.A. početkom kolovoza prošle godine potvrđena optužnica zbog kaznenog dijela izborne prijevare.

Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Požegi podignulo je optužnicu, a Općinski sud u Slavonskom Brodu optužnicu je potvrdilo početkom kolovoza 2022. i to protiv dvojice 54-godišnjaka.

Na spornim lokalnim izborima, koji su održani 2021. godine, za načelnika Općine Garčin izabran je Mato Grgić. Kontaktirali smo ga i pitali zna li išta o optužnici, no on je za Danas.hr kazao kako ne zna ništa. "Prva vijest", bio je kratak.

Dalje nije htio komentirati ovaj slučaj.

Izvor:www.danas.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: