Podignute optužnice u Garčinu zbog izborne prevare. Načelnik Grgić: ʺPrva vijestʺ

FOTO: fazana.hr

27.1.2023. | 21:24 | danas.hr
IZVOR: danas.hr
Pregleda: 2661

Radi se o lokalnim izborima iz 2021. godine. Neslužbeno smo doznali kako su obojica optuženih bili na biračkom mjestu u Vrhovini koje se nalazi u općini Garčin, jedan je bio predsjednik biračkog odbora, dok je drugi bio član biračkog odbora ispred HDZ-a

Za Danas.hr potvrđena je informacija kako je protiv dvojice muškaraca L.B. i D.A. početkom kolovoza prošle godine potvrđena optužnica zbog kaznenog dijela izborne prijevare.

Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Požegi podignulo je optužnicu, a Općinski sud u Slavonskom Brodu optužnicu je potvrdilo početkom kolovoza 2022. i to protiv dvojice 54-godišnjaka.


Na spornim lokalnim izborima, koji su održani 2021. godine, za načelnika Općine Garčin izabran je Mato Grgić. Kontaktirali smo ga i pitali zna li išta o optužnici, no on je za Danas.hr kazao kako ne zna ništa. "Prva vijest", bio je kratak.

Dalje nije htio komentirati ovaj slučaj.

Izvor:www.danas.hr


VIŠE NA TEMU:
IZBORI
PREVARA
SUD
OPTUŽNICA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI