SB Online

Pogledajte što Hrvati pojačano kupuju otkako je počeo rat u Ukrajini

PRIJE 2 GODINE
ANDREA LUŽANAC
PRIKAZA: 3387

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Pogledajte što Hrvati pojačano kupuju otkako je počeo rat u Ukrajini SB Online | Pogledajte što Hrvati pojačano kupuju otkako je počeo rat u Ukrajini

PRIJE 2 GODINE
ANDREA LUŽANAC
PRIKAZA: 3387

Rat između Rusije i Ukrajine se nastavlja, a s ratom raste napetost i u Hrvatskoj. Naime, sve više stanovnika u Republici Hrvatskoj pribojava se kako će morati prolaziti kroz iste scenarije kao što je to bilo 91..

Utjecaj ruske Invazije na Ukrajinu osjetio je i portal za komparativnu kupovinu Jeftinije.hr. Na ovom poznatom portalu zapažena je povećana potražnja određenih proizvoda u proteklih tjedan dana.

Usporedbom potražnje online kupaca srednje i istočne Europe zabilježen je porast potražnje u kategoriji prijenosnih punjača, agregata, vreća za spavanje, kuhalima na kruta goriva te kanistrima.

Za razliku od Hrvata stanovnici Slovenije, Mađarske, Češke, Slovačke i Rumunjske nešto su "pripravniji". Naime, samo u Hrvatskoj potražnja prijenosnih punjača porasla je za 68% i prijenosni punjači su jedino što se pojačano kupuje za razliku drugih zemalja.

Za čime se sve povećala potražnja u Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj i Rumunjskoj donosimo vam u tablici koju je objavio portal Jeftinije.hr. 
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: