SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pokušaj otmice djeteta u Slavoniji? Evo što o svemu kažu iz policije

SB Online | Pokušaj otmice djeteta u Slavoniji? Evo što o svemu kažu iz policije SB Online | Pokušaj otmice djeteta u Slavoniji? Evo što o svemu kažu iz policije

PRIJE 1 GODINU
TEKST: SiB/sib.net.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Putem društvenih mreža jučer se brzinom svjetlosti proširila poruka uspaničenih roditelja s područja osječkog naselja Retfala.

"Poštovani svi u grupi, danas (!) je u Čvrsničkoj ulici pokušana otmica jednog našeg dječaka polaznika OŠ I. Filipović. Policija je upoznata s događajem i sigurno rade na tome, ali vama dajem do znanja jer opreza nikad dosta! Šaljem vam i slike auta i dvojice od pet počinitelja pokušaja otmice", glasila je poruka, a ista se proširila zajedno s fotografijama i na Facebooku.

Upitali smo PU osječko-baranjsku mogu li potvrditi navedeni slučaj, a brzo smo dobili i odgovor.

"Vezano za navedeno u vašem upitu možemo potvrditi dojavu te provedenim izvidima nisu utvrđeni elementi kaznenog djela ili prekršaja", stoji u kratkom odgovoru koji potpisujeKristina Vukojević Rac, policijska službenica za odnose s javnošću PU osječke-baranjske.

Iako elemenata za dodatno postupanje policije u ovom konkretnom slučaju nema, svakako jenužno educirati djecu kako postupati u ovakvim situacijama.

izvor: sib.net

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: