Pokušaj otmice djeteta u Slavoniji? Evo što o svemu kažu iz policije

Arhivska fotografija
(FOTO: SBonline)

25.3.2023. | 10:28 | SiB
IZVOR: sib.net.hr
Pregleda: 16987

Putem društvenih mreža jučer se brzinom svjetlosti proširila poruka uspaničenih roditelja s područja osječkog naselja Retfala.

"Poštovani svi u grupi, danas (!) je u Čvrsničkoj ulici pokušana otmica jednog našeg dječaka polaznika OŠ I. Filipović. Policija je upoznata s događajem i sigurno rade na tome, ali vama dajem do znanja jer opreza nikad dosta! Šaljem vam i slike auta i dvojice od pet počinitelja pokušaja otmice", glasila je poruka, a ista se proširila zajedno s fotografijama i na Facebooku.

Upitali smo PU osječko-baranjsku mogu li potvrditi navedeni slučaj, a brzo smo dobili i odgovor.


"Vezano za navedeno u vašem upitu možemo potvrditi dojavu te provedenim izvidima nisu utvrđeni elementi kaznenog djela ili prekršaja", stoji u kratkom odgovoru koji potpisujeKristina Vukojević Rac, policijska službenica za odnose s javnošću PU osječke-baranjske.

Iako elemenata za dodatno postupanje policije u ovom konkretnom slučaju nema, svakako jenužno educirati djecu kako postupati u ovakvim situacijama.

izvor: sib.net


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI