SB Online

Policija iza ponoći uhvatila mladića (21), mrtvog pijanog na traktoru. Evo koliku je kaznu dobio...

SB Online | Policija iza ponoći uhvatila mladića (21), mrtvog pijanog na traktoru. Evo koliku je kaznu dobio... SB Online | Policija iza ponoći uhvatila mladića (21), mrtvog pijanog na traktoru. Evo koliku je kaznu dobio...

PRIJE 2 GODINE
ANDREA LUŽANAC/DANICA.HR
PRIKAZA: 3295

O tome kolike su visoke kazne za alkoholizirane vozače pisali smo nešto više puta, a ova priča je još jedan dokaz da vam se alkohol i vožnja nikako ne isplate.

Naime, kako piše Danica.hr, mladić (21) oko pola sata nakon ponoći zatečen je kako vozi traktor u alkoholiziranom stanju. Osim što je zatečen  u alkoholiziranom stanju, mladić je upravljao traktorom i prije stjecanja prava na upravljanje.

Mladić je dobio čak 60.000,00 kuna kazne, ali to nije sve. S obzirom na to da je 21-godišnjak upravljao traktorom prije stjecanja prava na upravljanje, pravomoćnim rješenjem određeno mu je da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke na rok od dvije godine radi negativnih bodova.

Zadržan je u pritvoru od 11. kolovoza od 2,25 sati do 26. kolovoza 2021. do 2,25 sati te mu se zbog toga kazna smanjuje za 4.500 kuna. To znači da mora platiti ‘samo’ 55.500 kuna.

Mladić koji je zatečen u prometu pod utjecajem alkohola od  2,59 promila, priznao je na sudu sve što mu je stavljeno na teret. Zaposlen je kao kuhar i mjesečno zarađuje oko 3500 kuna, a kako će platiti toliku kaznu ni sam nezna. Ipak, sudac nije imao milosti, jer je isti mladić kažnjavan čak 11 puta.

(IZVOR: www.danica.hr)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: