SB Online

Policija zaustavila vozača. Pogledajte koliko je Zakona prekršio

SB Online | Policija zaustavila vozača. Pogledajte koliko je Zakona prekršio SB Online | Policija zaustavila vozača. Pogledajte koliko je Zakona prekršio

Prilikom nadzora prometa, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 17. studenoga, u 16.50 sati, u Ljupini su zaustavili teretni automobil kojim je upravljao 28-godišnjak. U tovarnom prostoru su uočili veću količinu sekundarnih sirovina (željezo, bakar, aluminij i dr.), koje je isti sakupljao tijekom dana na okučanskom području.

Daljnjim radom je utvrđeno da 28-godišnjak nije u evidenciji prijevoznika otpadom, te je izvanrednim tehničkim pregledom utvrđena tehnička neispravnost teretnog automobila. Također, 28-godišnjak kao novi vlasnik, vozilo nije u roku od 15 dana registrirao na svoje ime ili isti odjavio.

Nadalje je utvrđeno da 28-godišnjak već dva mjeseca neprijavljeno boravi na adresi. Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o gospodarenju otpadom, prekršaja iz Zakona o prebivalištu i prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: