SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pomoću ovih trikova ukloniti ćete prašinu i s teško dostupnih ili nepraktičnih mjesta

SB Online | Pomoću ovih trikova ukloniti ćete prašinu i s teško dostupnih ili nepraktičnih mjesta SB Online | Pomoću ovih trikova ukloniti ćete prašinu i s teško dostupnih ili nepraktičnih mjesta

PRIJE 3 GODINE
TEKST: vecernji.hr/vecernji.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jednostavni trikovi za čišćenje mogli bi vam prepoloviti vrijeme koje trošite na čišćenje kućanstva. Ako se vaša metoda sastoji od brisanja vlažnom krpom, isprobajte ove trikove kako bise si olakšali posao.

Biljke

Ako ste ikada brisali prašinu s biljaka, sigurno ste pomislili da postoji lakše rješenje. I postoji! Jednostavno upotrijebite sušilo za kosu. Stavite ga na hladno i lagano otpuhnite prašinu s lišća. Ovo je također odličan trik za police s knjigama, piše The Sun.

Iza radijatora

Sve što trebate za čišćenje prašine iza radijatora je ravnalo koje se može savinuti i krpa. Omotajte krpu oko ravnala, učvrstite gumicom te gurnite iza radijatora.

Žaluzine

Najbolji način da ih održavate čistima je da ih često čistite. Uzmite jednu veliku čarapu, stavite je na ruku te je upotrijebite za brzo čišćenje po svakoj rebrenici. 

Mali ukrasi

Kako biste izbjegli razbijanje ukrasa tijekom čišćenja, upotrijebite mekanu, čistu četkicu za šminku. Ona djeluje poput mini perjanice i može ući u bilo koje područje gdje se nakuplja prašina.

Lampe

Nemojte ni pomisliti da ćete za ovaj posao uzeti usisivač. Umjesto toga upotrijebite ljepljivi valjak. Jednostavno njime prijeđite preko sjenila na lampama i sva prašina će se zalijepiti na njega.

(IZVOR: www.vecernji.hr)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: