SB Online

Popularna predstava dolazi u Sl. Brod, evo gdje i kada

PRIJE 2 GODINE
KKD IBM
PRIKAZA: 2406

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Popularna predstava dolazi u Sl. Brod, evo gdje i kada SB Online | Popularna predstava dolazi u Sl. Brod, evo gdje i kada

PRIJE 2 GODINE
KKD IBM
PRIKAZA: 2406

U ponedjeljak, 27. rujna 2021. s početkom u 19:30 u Kazališno-koncertnoj dvorani na programu je predstava Predsjednici&Ca nastala u koprodukciji Satiričkoga kazališta Kerempuh i FIJI grupe.

Riječ je o hit komediji nastaloj prema tekstu Tarika FIlipovića i Borisa Svrtana, a u kojoj igraju poznata glumačka lica: Tarik Filipović kao Franjo Tuđman, Hrvoje Kečkeš kao Stipe Mesić, Ornela Vištica kao Kolinda Grabar-Kitarović, Siniša Miletić kao Ivo Josipović i Boris Svrtan kao Josip Broz Tito.

Predstava Predsjednici&Ca proglašena je najboljom predstavom XIII. Gumbekovih dana, a predstavi je dodijeljeno i posebno priznanje za kolektivnu glumačku igru.

Na 28. Festivalu glumca nagradu Fabijan Šovagović za najbolju glumicu dobila je Ornela Vištica za ulogu Kolinde Grabar Kitarović u toj predstavi. 

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti radnim danom u vremenu od 9:00 do 14:00 sati, a na dan predstave sat vremena prije početka. Cijena ulaznice iznosi 70 kn.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: