SB Online

PORUKA S BRODSKOG KOLA: ʺKorona nam ne može ništa, jaki smoʺ

PRIJE 3 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 2685

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | PORUKA S BRODSKOG KOLA: ʺKorona nam ne može ništa, jaki smoʺ SB Online | PORUKA S BRODSKOG KOLA: ʺKorona nam ne može ništa, jaki smoʺ

PRIJE 3 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 2685

Danas je u nešto skromnijem izdanju održan središnji dio 56. Brodsko kola, zbog svima poznatih razloga ove godine je sve malo skromnije, ali najvažnije je da niti koronavirus nije spriječio Brođanke i Brođane da zaplešu kolo na Korzu.

"Bilo bi puno svečanije da smo bili u Tvrđavi Brod, gdje nas je sada trebalo biti desetke tisuća u pravim programima 56. Brodskog kola i to u njihovom središnjem dijelu. Brodsko kolo ima ipak neku prednost uz sv ove nedaće, programi Brodskog kola su raspoređeni tijekom cijele godine, tako da smo mi već dio programa 56. Brodskog kola održali, dio ćemo svakako održati tijekom jeseni i zime.Nadam se da ćemo nešto od ovih središnjih programa uspjeti tijekom ljeta održati. Ovogodišnje programe dužnost nam je bila obilježiti, tako smo se danas našli ovdje u prekrasnom danu i na ovom našem predivnom brodskom Korzu uz kuću Brlić koja nas povijesno i povezuje, naime tu je Brodsko kolo i započelo tu se nekada igralo veliko pravo brodsko kolo, a po tom kolu je naša manifestacija dobila ime. Korona nam ne može ništa, jaki smo" rekao je predsjednik FAB-a Josip Perčević.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: