PREDSJEDNIK U SL. BRODU: Pogledajte kakve je poruke Milanović poslao

FOTO: SB Online

16.5.2023. | 18:26 | SBOnline
Pregleda: 2441

Zoran Milanović, predsjednik Republike boravio je danas u Slavonskom Brodu, gdje je sudjelovao na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda povodom Dana Grada i blagdana sv. Ivana Nepomuka, zaštitnika Grada.

Milanović je kazao kako je Slavonski Brod miran grad bez skandala, sramoćenja i uhićenja. „Zaboravi privatno i bavi se javnim, to je biti vođenja javnih poslova. Ovaj grad je primjer dobrog upravljanja i nastavite ovako“ poručio je predsjednik Milanović.

"Slavonski Brod je industrijski grad, grad znanja, nije oduvijek bio industrijski grad, i prije industrije je bio grad a kada se zemlja počela industrijalizirati Slavonskom Brodu, ne slučajno, dopada dužnost da se ovdje nešto proizvodi", kazao je u svojem govoru.


Predsjednik se dotaknuo i prošlosti kazavši kako je Slavonski Brod imao teških 30 godina:„Imao je rat, bio je napadan, djeca su ubijana, građani su padali na ulicama od bombi i granata od tadašnjih neprijatelja“

"Slavonski Brod je imao teži put, on je od industrijskog grada morao postati nešto drugo ali ne izgubiti industriju. Slavonski Brod uz sve poteškoće koje je imao taj posao je odradio i odrađuje na fini način. Đuro nije nestao, nikada neće biti ono što je nekada bio. To je jedna faza u povijesti koja je dala svoje ali je ostao tu", istaknuo je Milanović.

„Maksimalno ih koristite, izvlačite iz njih nemilice, uzimajte što možete više međutim držite se pravila jer možete nastradati. To je naš novac i nemojte na njega gledati kao božji dar jer Boga nema u Briselu. Mi smo svoje mjesto izborili na težak i krvav načinʼʼ, dodao je.

"Nastavite ovako i neka ne znam koliko narednih godina prođe jednako ne upadljivo i uspješno kao i do sada", zaključio je predsjednik u Slavonskom Brodu.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI