SB Online

PRESPAVALI U POLICIJI:Vozač Smarta nije stao na policijske naredbe, kasnije napuhao 0,91 promila

SB Online | PRESPAVALI U POLICIJI:Vozač Smarta nije stao na policijske naredbe, kasnije napuhao 0,91 promila SB Online | PRESPAVALI U POLICIJI:Vozač Smarta nije stao na policijske naredbe, kasnije napuhao 0,91 promila

PRIJE 6 MJESECI
034 PORTAL/PU PSŽ
PRIKAZA: 1574

Pijani vozači petkom

U subotu 1. travnja 2023. oko 0,25 sati u Požegi u Primorskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Smart“, požeških registarskih oznaka, a koji se prethodno nije zaustavio na naredbe policijskih službenika. Nadalje je utvrđeno da je vozilom pod utjecajem alkohola od 0,91 promil upravljao 46-godišnjak.

Nešto kasnije, oko 2 sata u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,91 promil upravljao 29-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba vozača su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U petak 31. ožujka 2023. oko 7.55 sati u Požegi u Ulici svetog Roka, 27-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, nije držala potreban razmak uslijed čega je prednjim dijelom svoga vozila udarila u zadnji dio osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak.

Navedenoj 27-godišnjakinji je na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: