SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Prilika za posao. MUP raspisao natječaj

SB Online | Prilika za posao. MUP raspisao natječaj SB Online | Prilika za posao. MUP raspisao natječaj
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nova prilika da postaneš policajac/policajka! Program započinje u rujnu ove godine, a nakon uspješnog završetka čeka te radni odnos u Ministarstvu unutarnjih poslova RH Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini.

Planira se upis 550 polaznika/polaznica u program koji će započeti najranije 20. rujna 2021. (ovisno o epidemiološkoj situaciji), a polaznice/polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova  (policijske uprave odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.
 
Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da:
 

imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju nemaju navršenih 28 godina na dan 20. rujna 2021. godine imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost imaju propisanu posebnu razinu tjelesne motoričke sposobnosti su osobno dostojni za obavljanje policijske službe nisu članovi političke stranke
Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom „za natječaj“.
 
Rok za podnošenje prijave je od 15.3.2021. do 15.8.2021. godine.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: