SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Pripadnici GOMBR-e uredili kuću obitelji sa sedmero djece

SB Online | Pripadnici GOMBR-e uredili kuću obitelji sa sedmero djece SB Online | Pripadnici GOMBR-e uredili kuću obitelji sa sedmero djece

PRIJE 4 GODINE
TEKST: MORH

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Završetak radova na sanaciji stambenih prostorija samohrane majke sedmero djece u Slakovcima prigodno je obilježen u srijedu, 17. lipnja 2020. godine. U ovoj humanitarnoj akciji pripadnici Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade u suradnji s volonterima Facebook grupe „Za Slavoniju srcem“ prikupili su potrebiti građevinski materijal te su obnovili kuću obitelji koja je živjela u teškim uvjetima.

Radovi su, među ostalim, obuhvaćali izmjenu stolarije, uređenje vanjske fasade, žbukanje zidova, krečenje, lijepljenje pločica, postavljanje podova i elemenata u kuhinji te kupaonici.Završetku radova nazočio je i zapovjednik Gardijske oklopno-mehanizirane brigade brigadni general Mijo Validžić.

Radovima je rukovodila skupnica Ivana Pavlović koja je ovom prigodom istaknula: „Sretna sam i ponosna da mi, pripadnici Hrvatske vojske, možemo djeci stvoriti normalne uvjete za život i bezbrižno djetinjstvo te na taj način pomoći najugroženijima u našoj zajednici, a nagrada nam je osmijeh ove djece“.Samohrana majka Ivana, ne skrivajući emocije, ovom je prigodom istaknula: „Zahvaljujem svima koji su pomogli, te meni i mojoj djeci osigurali normalne uvjete za život“.

FOTO: Ivica Oršolić/GOMBROcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: