SB Online

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

SB Online | Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom SB Online | Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Na autocesti A3, kod Starog Petrovog Sela, u četvrtak (11. ožujka), oko 22 sata, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. 

Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo, jer je 21-godišnji državljanin Bugarske, upravljao osobnim automobilom, bugarskih nacionalnih oznaka, krećući se autocestom A3 u smjeru zapada. Dolaskom do 180 km autoceste, prešao je osobnim automobilom na prometnu traku namijenjenu za pretjecanje vozila, u trenutku dok ga je obilazio osobni automobil riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnjak, te je došlo do sudara vozila.

 Nakon udara je došlo do prevrtanja i slijetanja na travnatu površinu, osobnog automobila kojim je upravljao 34-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 34-godišnji hrvatski državljanin, kojemu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: