SB Online

PROŠLE GODINE SU DOBILI NAGRADU: Otkrili što nas očekuje ove godine

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | PROŠLE GODINE SU DOBILI NAGRADU: Otkrili što nas očekuje ove godine SB Online | PROŠLE GODINE SU DOBILI NAGRADU: Otkrili što nas očekuje ove godine

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Luka Safundžić

Danas je u Sl. Brodu najavljena međunarodna moto utrka  za otvoreno prvenstvo Hrvatske, 2. BROD OPEN RACE

Na početku treba istaknuti kako je za utrku koja je održana prošle godine dobivena i nagrada Hrvatskog motociklističkog saveza za najbolje organiziranu utrku. "To nam je dalo podstreha da i u ovoj godini idemo istim tempom, možda čak i više", kazao je Jagodić u uvodu.

Utka 2. BROD OPEN RACE  održat će se 21. kolovoza na lokaciji Vijuš

"Mi ove godine imamo utrku za međunarodno otvoreno prvenstvo u cestovnom motociklizmu koja će se voziti oko sportskih objekata grada. Dužina staze je 1300 metara i ostaje onakva kakva je bila i protekle godine. Nema nikakvih izmjena. Za razliku od prošle godine uveli smo novu disciplinu, radi se o super moto. Procjena je da je ta disciplina atraktivna. 

Svaka disciplina, odnosno klasa vozi dva službena treninga, koji se mjere, i oni traju 15 minuta. Ovaj puta imamo veliki broj prijava, opet će biti oko 100-tinjak timova, od kojih je 30-tak% stranih timova", kazao je Jagodić koji naglašava da im je sigurnost na prvome mjestu.

Unatoč ružnom vremenu prošle godine, prema procjenama, bilo je oko 1500 gledatelja. 

Iz PU brodsko-posavske kazali su kako će u tom vremenu prometi biti zatvoren na svim prilaznim cestama, ulica Stanka Vraza, ulica Vlatka Mačeka, prilazna cesta sa zapadne strane Stadiona kraj Save, parkiralište gdje su radovi, raskrižje između bazena i stadiona, dio Splavarske ulice. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.