Radnici Đure Đaković ponovno u štrajku i usporavaju promet na Trgu pobjede

Radnici Đure Đaković ponovno u štrajku
(FOTO: L.S.)

28.11.2019. | 09:39 | Andrea Staklarević
Pregleda: 2541

Dodano u 9.30
Radnici ponovno kruže po pješačkim prijelazima, te tako usporavaju promet.

Dodano u 9.27
"Radio sam dugo izvan države i ne volim ovo što se dešava i sve ovo što sada tu stoji, sve je to narod napravio", rekao je radnik Ivica Banoža.

Dodano u 9.23
"Jedini mali pomak koji je napravljen je da je ministar rekao doći u ponedjeljak. Budimo jedinstveni i slušajmo svoje vodstvo. Sutra i svaki drugi dan izlazimo u grad dok ne dobijemo rješenja. Sada svi skupa idemo ponovno kružiti zebrama i korzom",rekao je Ivan Barić


Dodano u 9.16
Na priču o prijašnjim događanjima u Đuri Đaković, oglasili su se radnici uzvicima "Nas ne zanimaju priče šta je bilo prije, mi hoćemo rješenje odmah!".

Dodano u 09.03
"Bili ste tu i prošli put, apsolutno sam za isplatu plaća, apsolutno sam za isplatu plaća i mislite da je do županije, ali nje. Ja stojim na raspolaganju i u ponedjeljak dolazi ministar Horvat u Đuru Đaković, i najviše informacija ćemo imati u ponedjeljak. Ja sam tu i ako ćete me s nečim pogoditi, slobodno me pogodite, jer ja trenutno nemogu ništa. Možda ću i ja ići u Njemačku i ja imam djecu. Nismo mi vodili Đuru Đaković, bilo je pregovora oko načina isplata plaća, a tu je bilo problema koje treba uprava rješavati", oglasio se župan.

Dodano u 09.02 
"Imamo podršku učitelja i profesora", rekao je Ivan Barić

Kako je i bilo najavljeno radnici Đure Đaković od danas su u štrajku.

“Radnici su ne strpljivi, radnici su gladni, jako puno ima branitelja koji nisu zaslužili da Hrvatska Vlada ne poduzima ništa“, rekao je jučer predsjednik Štrajkaškog odbora Ivan Barić.

Radnici Đure Đaković trenutno kruže korzom, odnosno Trgom pobjede gdje koriste pješačke prijelaze i tako usporavaju promet. Na taj način pokazuju nezadovoljstvo povodom neisplate listopadske plaće kao niti jamstva da će Đuri Đaković biti osiguran nastavak financiranja.


VIŠE NA TEMU:
ĐĐ
ŠTRAJK
RADNICI

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI