Radovi na izgradnji novog Mjesnog doma na Koloniji privode se kraju

FOTO: Grad Slavonski Brod

28.4.2020. | 15:56 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1177

Radovi na izgradnji novog Mjesnog doma na Koloniji su u završnoj fazi. Trenutno se radi na vanjskom uređenju, a unutar doma se izvode priključci te završni instalaterski radovi.

Cilj projekta je osiguravanje boljih uvjeta za građane na području njihovih mjesnih odbora, ne samo za rad članova mjesnog odbora, nego i za brojna druga događanja.

Izvođač radova je tvrtka Hidromont SB, s kojom je Grad potpisao ugovor, a riječ je o projektu vrijednom 6,3 milijuna kuna s PDV-om.


Novi Mjesni dom na Koloniji bit će napravljen umjesto starog mjesnog doma. A unutar svojih 516,25 metara kvadratnih sačinjavat će prostorije ureda, male i višenamjenske dvorane prostora za pripremu/serviranje hrane, sanitarija za korisnike i osoblje te pomoćnog prostora – spremišta. Uz glavni ulaz predviđena je rampa za osobe s invaliditetom, a svi ulazi su natkriveni. Uz dom je predviđeno i 20 parkirnih mjesta.

Izvor: Grad Slavonski Brod


VIŠE NA TEMU:
MJESNI DOM
KOLONIJA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI