SB Online

Sastanci s predstavnicima suvlasnika višestambenih zgrada

SB Online | Sastanci s predstavnicima suvlasnika višestambenih zgrada SB Online | Sastanci s predstavnicima suvlasnika višestambenih zgrada

Gradska uprava Slavonski Brod posljednjih dana provodi sastanke s predstavnicima suvlasnika višestambenih zgrada na temu novog načina zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada, a sukladno toj temi i rješavanja problematike oko smještaja kontejnera u višestambenim zgradama. Danas su se sastanku u velikom broju odazvali predstavnici zgrada iz Naselja Andrija Hebrang na kojemu su detaljno upoznati s novim sustavom odvajanja miješanog komunalnog otpada, a potom i s mogućnostima smještaja kontejnera na području spomenutog naselja. Nakon konstruktivnog sastanka, komunikacija će se nastaviti direktno na samome terenu.

Sljedeći sastanak održat će se u srijedu, 2. studenog, u 09,00 sati za predstavnike stanara s područja Ulice Petra Krešimira IV, Vukovarske ulice, Ulice Petra Svačića, Ulice Matije Gupca, Ulice Eugena Kumičića, Ulice Stjepana Marjanovića, Ulice Julija Hoffmana, Slunjske ulice, Borovske ulice i Ulice Stjepana Marjanovića, a u 11,00 sati za predstavnike stanara s područja Ulice Ivana Gundulića, Ulice kraljice Jelene, Ulice Ivana Mažuranića, Ulice Ljudevita Gaja, Ulice 108. brigade ZNG, Ulice generala Petra Stipetića, Trga pobjede, Trga kralja Tomislava, Preradovićeve ulice, Ulice Antuna Mihanovića, Ulice Augusta Cesarca, Ulice Augustina Kažotića, Ulice Đure Basaričeka i Ulice Ivana Gorana Kovačića. Ovim putem molimo predstavnike suvlasnika višestambenih zgrada da se pravovremeno jave za dogovor oko termina sastanka kako bi se spremno i bez poteškoća pripremili za provedbu novog sustava odvajanja miješanog komunalnog otpada.

Za dogovor oko termina sastanka moguće je javiti se na sljedeće telefonske brojeve ili e-mail-ove:

035/ 217-013; ankica.vekic@slavonski-brod.hr
035/ 217-061; ivan.domovic@slavonski-brod.hr
035/ 217-091; dinko.kolundzic@slavonski-brod.hr.

Izvor:www.slavonski-brod.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: