Sigurnija budućnost bez oružja

FOTO: PU brodsko-posavska

18.11.2022. | 20:10 | PU brodsko-posavska
IZVOR: PU brodsko-posavska
Pregleda: 500

Dana 16. studenoga, 59-godišnji građanin sa područja Slavonskog Broda, donio je odluku o dragovoljnoj predaji oružja, koje je pronašao prilikom čišćenja pomoćnih prostorija obiteljske kuće i pozvao policiju na broj 192.

Policijski službenici Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek Ispostava Slavonski Brod, došli su na adresu pozivatelja, te na siguran način su preuzeli ručnu bombu M75 i 220 komada rasprskavajućeg streljiva. Oružje je zaostalo iz Domovinskog rata.

U sklopu Kampanje „Manje oružja – manje tragedija“, a sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građani, dragovoljna predaja ilegalnog oružja je bez sankcija.
Upućujemo apel građanima, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje, minsko eksplozivna sredstva ili streljivo da donesu odluku i pozivom na broj 192 učine prvi korak prema sigurnijoj budućnosti bez oružja. Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI