SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Sklonište „Sretna šapica“ poziva vas da udomite svog kućnog ljubimca

SB Online | Sklonište „Sretna šapica“ poziva vas da udomite svog kućnog ljubimca SB Online | Sklonište „Sretna šapica“ poziva vas da udomite svog kućnog ljubimca
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, ne samo zbog izreke, već zato što je dokazano da psi imaju vrlo dobar utjecaj na svoje vlasnike. Šetnja i igra sa psom smanjuje stres i osjećaj usamljenosti te dokazano pozitivno djeluju na mentalno zdravlje. Ako planirate udomiti psa, vrlo je važno da ste spremni odvojiti dovoljno vremena i ljubavi tijekom za svog novog ljubimca. Sklonište za napuštene životinje „Sretna Šapica“ poziva vas da učinite dobro djelo udomljavanjem napuštene životinje te na taj način pružite topli obiteljski dom predivnom psu.

Samo jednim klikom na link – OVDJE možete vidjeti pse koji se nalaze u skloništu.

Ističemo kako u skloništu o napuštenim životinjama brinu posebno obučeni radnici Komunalca, kojima je to i primarni posao, a koji u svom radu postupaju u skladu s odredbama Zakona o zaštiti životinja. U svrhu rada skloništa za napuštene pse osigurana je i stalna veterinarska služba, a u sklonište se smještaju isključivo psi koji su uhvaćeni od strane ovlaštenog veterinara na temelju naloga komunalnog redara. Važno je naglasiti da udomljavanjem psa iz „Sretne šapice“ svi psi izlaze pregledani, cijepljeni, mikročipirani i kastrirani. Trenutno u azilu ima 30 odraslih pasa, te 11 štenaca. 

Oni koji smatraju da još uvijek nisu spremni za udomljavanje psa, skloništu mogu pomoći i na druge načine kroz donaciju hrane te igračaka za pse. Sve potrebne informacije o skloništu „Sretna šapica“ možete dobiti na broju telefona 099 311 5877.

Isto tako, svi zainteresirani građani, uz prethodnu najavu, pse mogu doći pogledati za vrijeme radnog vremena skloništa od ponedjeljka do petka od 7:00 do 19:00 sati, te subotom i nedjeljom od 7:00 do 12:00 sati.

Izvor:www.slavonski-brod.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: