SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Slavonski policajac prijavljen zbog sumnje u nametljivo ponašanje, prijetnji te neovlaštenog snimanja

SB Online | Slavonski policajac prijavljen zbog sumnje u nametljivo ponašanje, prijetnji te neovlaštenog snimanja SB Online | Slavonski policajac prijavljen zbog sumnje u nametljivo ponašanje, prijetnji te neovlaštenog snimanja
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim policijskim službenikom ove PU. Naime, sumnjiči ga se da je od srpnja 2020. do veljače 2021. godine počinio kaznena djela „Prijetnja“, „Nametljivo ponašanje“ i „Neovlašteno snimanje“, a na štetu 47-godišnjakinje s područja Velike.

 Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je obiteljska kuća na području Požege u kojoj osumnjičeni boravi i automobil kojim se koristi te je pronađen pištolj za koji je posjedovao oružni list za držanje i nošenje oružja.

 Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave, predan pritvorskom nadzorniku.

 Odlukom načelnika Policijske uprave požeško-slavonske policijski službenik je odmah udaljen iz službe te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: