Stanovnici naselja Kolonija ogorčeni! Evo kakva im se voda isporučuje

FOTO: Čitatelj (A.N.)

24.2.2019. | 12:30 | Ivica Janković
Pregleda: 2496

SLAVONSKI BROD - U danjem tekstu samo ćemo prenijeti dopis upućen na našu redakciju ogorčene Brođanke (A.N.), koja živi u naselju Kolonija.

- Već duže vrijeme imamo problema s vodom na Koloniji, točnije često nam zbog kojekakvih kvarova zatvaraju vodu, što je naravno u redu ukoliko se radi nešto poradi boljeg dovoda voda ili otklona kvara.

Međutim unazad desetak dana na križanju ulice Pavla Radića i B.Adžije kopaju neku cijev, koju su navodno već davno trebali promijeniti i u tom vremenu su desetak puta zatvorili građanima vodu bez prethodnog obavještavanja.


Rezultate rada možete vidjeti prolaskom tim ulicama, dok uz sve to radnici koji trenutno ne rade hodaju po ulici kao da su besmrtni i imaju svako pravo ometati promet, ne odnosi se na radnike koji rade nego onih deset što s rukama u džepovima,a zarađuje dnevnicu.

Ne moramo govoriti o tome da neke obitelji imaju malu djecu, stare roditelje i slično. Danas, nedjelja je ponovno zatvoren dotok vode i to sada navodno zbog kvara na križanju B. Adžije - T. Ujevića, također bez najave.

U rilogu Vam dostavljam kako je izgledala voda kada su je pustili na korištenje te je potrebno istu 20-ak minuta ispuštati kako bi bila barem izgledom za korištenje, što će se naravno naplatiti kao potrošena voda za vlastitu upotrebu - Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI