Stavio lažne tablice na auto, nema vozačku dozvolu, osobnu iskaznicu.....

FOTO: I.S.

15.3.2023. | 20:53 | PU brodsko-posavska
IZVOR: PU brodsko-posavska
Pregleda: 1109

U nastavku pojačanih nadzora s naglaskom na recidiviste policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer su privremeno oduzeli još jedan automobil od višestrukog počinitelja prometnih prekršaja, koji je osim niza prekršaja počinio i kazneno djelo.

Naime, u 21:55 sati, u Gundincima, policajci su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 23-godišnjak. Utvrđeno je da se na automobilu nalaze nepripadajuće registracijske pločice koje su odjavljene 2021. godine, a koje je isti prethodno postavio na automobil služeći se kao s pravima u prometu. Također je utvrđeno da navedeni nema vozačku dozvolu, a niti osobnu iskaznicu, te se radi o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja (recidivisti), od kojega su policijski službenici privremeno oduzeli osobni automobil.

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, te optužne prijedloge Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.VIŠE NA TEMU:
POLICIJA
VOZAČ
AUTO
DOZVOLA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI