SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Što će to biti u Poduzetničkom inkubatoru InnoBROD?

SB Online | Što će to biti u Poduzetničkom inkubatoru InnoBROD? SB Online | Što će to biti u Poduzetničkom inkubatoru InnoBROD?
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda danas je objavila Javni poziv za zakup poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru InnoBROD. Predmet ovog Javnog poziva je davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Slavonskog Broda, a kojim upravlja Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda. U ponudi je 10 proizvodnih radnih prostora u prizemlju površine od 43,15 kvadratnih metara do 121,60 kvadratnih metara. Na prvom katu, u ponudi je deset uredskih prostora površine od 28,56 do 43,15 metara kvadratnih. Uredski prostori opremljeni su uredskim namještajem i informatičkom opremom. Visina zakupnine poslovnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru InnoBROD iznosi za proizvodni prostor 2,95 eura (22,22 kune) po metru kvadratnom, a za uredski radni prostor 5,90 eura (44,44 kune) po metru kvadratnom (bez PDV-a).  

Prijava se podnosi preporučenom poštom s povratnicom ili osobno u pisarnicu Grada Slavonskog Broda u zatvorenoj omotnici na adresu:

GRAD SLAVONSKI BROD

Vukovarska 1

35 000 Slavonski Brod

Na omotnici naznačiti: „Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda - Prijava na Javni poziv za zakup prostora u Poduzetničkom inkubatoru InnoBROD“

Javni poziv bit će trajno otvoren, do popunjena svih poslovnih prostora. Evaluacija pristiglih zahtjeva će biti napravljena najkasnije u roku od 15 radnih dana od dana pristizanja Zahtjeva. Za više informacija, građani se mogu obratiti na e-mail: info@ra-sb.hr te na brojeve telefona: 099 227 7481, 099 786 0230.

Izvor:www.slavonski-brod.hr

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme:
SLAVONSKI BROD VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo