Stožer donio odluku o nastavi u Brodsko-posavskoj županiji

FOTO: dnevnik.hr

12.3.2021. | 11:35 | Igor Safundžić
Pregleda: 3983

Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije u utorak (09.03.) razmatrao je da zapadni dio županije odnosno svi učenici u osnovnim i srednjim školama zbog pogoršanja epidemiološke situacije pređu na model C odnosno online.

Danas je Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije poslano priopćenje u kojem se navodi da se nastavlja nastava po modelu A, nastava u učionicama.

"Nastavno na raspravu i zaključak sa sjednice Stožera CZ Brodsko-posavske županije održane u utorak (09.03.) u vezi mogućnosti prelaska osnovnih i srednjih škola na zapadnom dijelu Brodsko-posavske županije na nastavu po Modelu C (online nastava), Stožer CZ Brodsko-posavske županije danas je na svojoj elektronskoj sjednici donio zaključak da se nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području cijele Brodsko-posavske županije i nadalje odvija po Modelu A (nastava u učionicama)."Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI