SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

STRAVA: Na brodskom igralištu dijete ugrizla riđovka. Uživo smo na mjestu događaja. Potraga za zmijom u tijeku...

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | STRAVA: Na brodskom igralištu dijete ugrizla riđovka. Uživo smo na mjestu događaja. Potraga za zmijom u tijeku... SB Online | STRAVA: Na brodskom igralištu dijete ugrizla riđovka. Uživo smo na mjestu događaja. Potraga za zmijom u tijeku...

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer je na jednom dječjem igralištu u slavonskobrodskom naselju Livada došlo do incidenta, naime zmija riđovka ugrizla je sedmogodišnje dijete, ekskluzivno su naši novinari Igor i Luka bili na mjestu događaja gdje su bili i zmijolovci Darko Karamazan i Vlado Lađarević."Tražim riđovku koja je ugrizla dijete koje se igralo tu na dječjem igralištu, te su tu došli po loptu, i tu je bila riđovka, koja je njega ujela za lijevu ruku, dio dlana, otac ga je odveo na hitnu gdje je zbrinut, i sada je na promatranju, liječenju."To je jedina naša otrovna zmija, u Hrvatskoj imaju tri vrste zmije otrovnice, u našem podnevlju to je riđovka, izuzetno je otrovna, otrov je dosta jak, pogotovo od naše riđovke koja obitava ovdje od Nove Gradiške pa do Babine Grede, trebaju se ljudi pripaziti posljedice mogu biti različit", odgovorio je Karamazan na pitanje našeg novinara da opiše zmiju riđovku.

Kako nam Karamazan kaže izgleda da je bio "suhi ugriz" što znači da zmija nije ispustila otrov kada je ugrizla dječaka. "Mokri ugriz" je kada otrov iziđe van, onda vam poplavi ruka, nastaju plikovi i daleko su veće posljedice.

"Kada bi građanima poručio da se ne boje, onda bi to bilo glupo. Uvijek se treba paziti", rekao je KaraOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: