SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Sudac na utakmici udario igrača Posavca?

SB Online | Sudac na utakmici udario igrača Posavca? SB Online | Sudac na utakmici udario igrača Posavca?

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U subotu, 20. ožujka, u Slavonskom Brodu odigrana je nogometna utakmica između NK Amater i NK Posavac Ruščica. Odigrna do 81. minute. Tada je  utakmica prekinuta jer je  navodno je došlo do fizičkog napada suca Darija Jurevića na jednog od igrača Ruščice, a nakon što je sudac dosudio kazneni udarac u korist NK Amatera.

O svemu se danas službenim priopćenjem oglasilo Povjerenstvo nogometnih sudaca i instruktora Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije.

U priopćenju se navodi kako će Komisija nogometnih sudaca Brodsko-posavske županije učiniti sve u okviru postojećih okolnosti kako bi zaštitila ugled Županijskog nogometnog saveza. te nakon završetka disciplinskog postupka tijela Saveza kao i državnih organa, donijeti svoj sud. Na osnovu trenutnih podataka kojima raspolažemo, nismo u mogućnosti djelovati jer imamo informacije o događaju samo od nogometnih sudaca te žurno očekujemo dodatni izvještaj delegata i predstavnika oba kluba.

Pozivamo državne institucije, prije svih Ministarstvo unutarnjih poslova te hrvatsko pravosuđe, da pronađe, procesuira i na odgovarajući način kazni počinitelje ovog napada, ako se dokaže da se dogodio. - stoji u Priopćenju koje potpisuje predsjednik KNS BP, Mario Galović.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: