SVEČANO OTVORENJE: Dom danas ipak nije otvorio Duspara. Evo o čemu se radi

FOTO: SB Online

10.5.2022. | 19:06 | Luka Safundžić
Pregleda: 2571

U lipnju prošle godine započela je realizacija još jednog 'Dusparinog predizbornog obećanja'

Naime,u lipnju prošle godine započeo je s radovima obnove i dogradnje Mjesnog doma Zrinski Frankopan. Postojeća zgrada doma nadograđena je sa sjeveroistočne strane te su rekonstruirane postojeće prostorije doma. U novoizgrađenom prostoru nalazi se višenamjenska dvorana sa sanitarnim čvorovima, a proširivao se i ulaz zgrade kako bi lakši pristup imale osobe s invaliditetom te osobe smanjene pokretljivosti.

Danas je u popodnevnim satima Mjesni dom Zrinski Frankopan uz nazočnost gradonačelnika Mirka Duspare, njegove zamjenice, pročelnika iz Gradske uprave, i samih žitelja MO Zrinski Frankopan, otvoren.


"Komentiram sada i sa župnikom, mislim da je ovo sasvim zadovoljavajuće za ovaj broj stanovnika ovdje. Uz malu dvoranu dobili smo i veću dvoranu, uredili smo sanitarne čvorove, uredili kuhinju, dva ureda, to je nešto što je dovoljno, jedino sam poželio da taj dom stvarno bude iskorišten maksimalno. Mislim da to ljudi ovdje i zaslužuju. 

Zadnjih par godina smo izgradili novi dom na Livadi, Koloniji, i sad ovaj ovdje uz rekonstrukciju i adaptaciju starog dijela, gradi se dom u Josip Rimac, sada bi to nekako trebalo biti završeno, nastavit ćemo dalje s uređenjem. Ovih godina, zadnjih dvije, tri godine smo komplet sve domove uredili, energetski obnovili, ostao nam je još Mali Pariz, u Podvinju unutarnje uređenje, same velike dvorane, veći dio domova je uređen", kazao je danas slavonskobrodski gradonačelnik Mirko Duspara. 

Vrpcu ipak nije prerezao gradonačelnik Duspara. Gradonačelnik je rezanje vrpce prepustio djevojčici Rafaeli, koja je stanovnica MO Zrinski Frankopan. Ova investicija vrijedna je vrijedna je više od 2 milijuna kuna s PDV-om. 

VIŠE NA TEMU:
DOM
OTVORENJE
SL. BROD

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI