SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Traži se Naj radnik u Hrvatskoj! Prijavite svoje kandidate

SB Online | Traži se Naj radnik u Hrvatskoj! Prijavite svoje kandidate SB Online | Traži se Naj radnik u Hrvatskoj! Prijavite svoje kandidate

PRIJE 1 GODINU
TEKST: SiB.hr/Sib.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Svake godine Mali svjetionik nagrađuje zaposlenika godine. Ove godine iznosi su sljedeći: 10.000 € za prvo mjesto, 1.000 € za preostale kandidate finaliste (Top 10)

Mali svjetionik je projekt u sferi društveno odgovornog poslovanja čiji je cilj naći i nagraditiNaj radnika u Hrvatskoj s 10.000 €.

"Želimo posvijetliti put za priče zaposlenika koji su predani svojem poslu, koji nadahnjuju svoju okolinu i koji žive kroz vrijednosti koje svi cijenimo. Cilj nam je promicanje optimizma u Hrvatskoj na način priče Naj Radnika podijelimo s javnosti i ukažemo na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječemo na druge, znali mi to ili ne. Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha naše nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost već i u sadašnjost", poručuju predstavnici projekta.

Kako kažu, vjeruju u to da ovim projektom možemo učiniti Lijepu Našu boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma među svima nama. Upravo zato je i njihov slogan „Na putu do velikih priča“.

Svake godine Mali svjetionik nagrađuje zaposlenika godine. Ove godine iznosi su sljedeći: 10.000 € za prvo mjesto, 1.000 € za preostale kandidate finaliste (Top 10). Do ove godine nagradili suizuzetne zaposlenike s čak 400.000 kuna (53.333 €), a tu praksu namjeravajunastaviti i ove godine. Novac za nagradni fond se prikuplja putem donacija naših mnogobrojnih partnera. Prijave kandidata otvorene su od 4.4. do 4.5.2023. putem web stranice.

Projekt funkcionira tako da svatko može prijaviti drugu osobu, za koju smatra da zaslužuje biti proglašen zaposlenikom godine, preko formulara koji se nalazi na našoj Web stranici www.malisvjetionik.hr. Prijavitelj će kroz razna pitanja iznijeti razloge zašto bi upravo njegov kandidat trebao biti proglašen Naj radnikom i osvojiti nagradu Mali svjetionik. Nakon toga šira komisija sastavljena od izuzetnih pojedinaca, uspješnih poduzetnika, akademskih djelatnika i prošlogodišnjih pobjednika Malog svjetionika odabire Top 10 kandidata za nagradu. Više o komisiji možete pročitati na našoj Web stranici www.malisvjetionik.hr/komisija. Pobjednika projekta odabire uža komisija sastavljena od osnivača projekta kroz osobna predstavljanja i razgovore s finalistima.

Više o osobama i njihovim pričama, iz poslovne, karijerne, ali i osobne sfere, koje uđu u Top 10 izbor za nagradu Mali svjetionik možete saznati na web stranici i društvenim mrežama koje ćeobjavljivati tijekom mjeseci lipnja-listopada.

Dodjela nagrade održat će se 10.11.2023. u 20 sati u City Plazi Zagreb (Slavonska Avenija 6) te će na dodjelu biti pozvani svi finalisti s obitelji, kao i organizatori projekta.

(Izvor: SiB.hr)

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: