U petak se održava još jedna Noć muzeja

FOTO: Grad Slavonski Brod

25.1.2023. | 18:20 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 910

U organizaciji Hrvatskog muzejskog društva, u petak, 27. siječnja 2023. godine održat će se osamnaesta Noć muzeja. Kao i svake godine u obilježavanje ove manifestacije se priključile su se i gradske ustanove. Tako je Galerija umjetnina Grada Slavonskog Broda svim posjetiteljima toga dana omogućila besplatno razgledavanje stalnog postava Galerije Ružić. Osim toga, od 18 sati u Galeriji Ružić će se održati izvedba plesno-dramske predstave „Paravani“ te od 20,30 sati satirično-poetski show „Bez dlake na jeziku“.

Osim Galerije umjetnina, u obilježavanju Noći muzeja uključila se i Turistička zajednica grada Slavonskog Broda koja je organizirala besplatno razgledavanje Stalnog postava industrijske baštine „Đuro Đaković“ u Tvrđavi Brod.  U program su se uključile i druge ustanove i muzeji na području Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, a svi zainteresirani građani cijeli program mogu vidjeti OVDJE. Pozivamo sve građane da iskoriste priliku i priključe se u obilježavanju još jedne Noći muzeja u Slavonskom Brodu.

Izvor:www.slavonski-brod.hrVIŠE NA TEMU:
NOĆ
MUZEJ
PROGRAM
GRAD

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI