SB Online

U prometnoj nesreći dvije osobe teško ozlijeđene

SB Online | U prometnoj nesreći dvije osobe teško ozlijeđene SB Online | U prometnoj nesreći dvije osobe teško ozlijeđene

PRIJE 3 GODINE
PU BRODSKO-POSAVSKE/PU BRODSKO-POSAVSKA
PRIKAZA: 3109

U nedjelju (28. ožujka), oko 13.30 sati, na 183+800 km autoceste A3, kod Nove Kapele, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da je 47-godišnji državljanin Iraka upravljao osobnim automobilom njemačkih nacionalnih oznaka i kretao se u smjeru zapada. U jednom trenutku, vozač je vozilom prešao na travnatu površinu i udario u središnju zaštitnu odbojnu ogradu, nakon čega se vratio na kolnik. U daljnjem kretanju vozač je izgubio nadzor nad vozilom te sletio na travnatu površinu sa sjeverne strane kolnika, a potom je došlo do probijanja zaštitne ograde i do prevrtanja vozila na krov, koje se zaustavilo u odvodnom kanalu.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede, zadobili su 47-godišnji vozač i 28-suvozačica (državljanka Sirije) kojima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, gdje su i zadržani na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv vozača će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: