U Slavonskom Brodu održava se međunarodni kardiometabolički simpozij

FOTO: Grad Slavonski Brod

12.11.2022. | 09:58 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1199

Povodom svjetskog dana oboljelih od šećerne bolesti, u Galeriji umjetnina grada Slavonskog Broda održava se simpozij s međunarodnim sudjelovanjem „Kardiometabolički rizici i komplikacije s osvrtom na šećernu bolest tipa 2“, uz slogan „Kako dobro i dugo živjeti sa šećernom bolešću“ u organizaciji Opće bolnice Dr. Josip Benčević te Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.

Spomenuti simpozij obuhvatit će predavače iz svih područja kardiovaskularnog i celebralnog rizika gdje će, uz suradnju s liječnicima obiteljske medicine, kroz predavanja, radionice i okrugle stolove biti izneseni najnoviji podatci o što ranijem prepoznavanju i učinkovitom liječenju šećerne bolesti. Simpozij je namijenjen svim liječnicima koji se bave kardiometaboličkim rizicima na razinama primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite, a na današnjem otvorenju simpozija sudjelovala je Vesna Zlatarević, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti koja je pozdravila skup te im zaželjela uspješnu razmjenu iskustva, stjecanje novih znanja te ugodan boravak u Slavonskom Brodu.

Izvor:www.slavonski-brod.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI