SB Online

U slijetanju s autoceste teško ozlijeđena suputnica

SB Online | U slijetanju s autoceste teško ozlijeđena suputnica SB Online | U slijetanju s autoceste teško ozlijeđena suputnica

U petak (17. rujna), oko 12.30 sati, na autocesti A3 kod mjesta Staro Petrovo Selo, došlo je do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, očevidom su utvrdili da je prometnu nesreću prouzrokovao 35-godišnjak, koji je upravljao osobnim automobilom, zagrebačkih registracijskih oznaka. Naime, 35-godišnjak je, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku (kiša), izgubio nadzor nad vozilom, sletio na travnatu površinu, udario u zaštitnu žičanu ogradu i nakon kretanja po obradivoj poljoprivrednoj površini sletio u odvodni kanal, gdje se i zaustavio. 

U ovoj prometnoj nesreći vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 49-godišnja suvozačica zadobila teške tjelesne ozljede. Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: