U vožnji se zapalili automobili

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija
(FOTO: Unsplash)

27.3.2023. | 14:56 | PU brodsko-posavska
IZVOR: PU brodsko-posavska
Pregleda: 3070

U petak 24. ožujka oko 15:15, sati, na auto cesti A3, u blizini mjesta Vrbovljani. Prilikom vožnje došlo je do kvara na osobnom automobilu kojim je upravljala 53-godišnjakinja, dok su se u vozilu nalazili putnici u dobi od 57, 50 i 74 godine. Nakon uočavanja dima ispod poklopca motora 53-godišnjakinja je zaustavila i ugasila motor na zaustavnom traku. Nakon pokušaja ponovnog pokretanja motora pojavio se plamen. Požar je ugasio prolaznik uporabom protupožarnog aparata. Obavljenim očevidom na vozilu, utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama motora, u navedenom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Drugi požar na automobilu se dogodio u subotu, 25. ožujka oko 07:50 sati u mjestu Grabarje. Prilikom vožnje došlo je do zapaljenja osobnog automobila kojim je upravljao 28-godišnjak. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je do zapaljenja došlo zbog tehničke neispravnosti u predjelu motora. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a isti je ugašen od strane DVD-a Podcrkavlje.


VIŠE NA TEMU:
AUTO
VOZNJA
POŽAR
POLICIJA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI