SB Online

Uhićena vozačica koja je ’pokosila’ maloljetnika na pješačkom prijelazu i teško ga ozlijedila

PRIJE 6 MJESECI
PU VUKOVARSLO-SRIJEMSKA
PRIKAZA: 2097

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Uhićena vozačica koja je  ’pokosila’ maloljetnika na pješačkom prijelazu i teško ga ozlijedila SB Online | Uhićena vozačica koja je  ’pokosila’ maloljetnika na pješačkom prijelazu i teško ga ozlijedila

PRIJE 6 MJESECI
PU VUKOVARSLO-SRIJEMSKA
PRIKAZA: 2097

Protiv vozačice policijski službenici će podnijeti kazenu prijavu zbog izazivanja prometne nesrećeu cestovnom prometui nepružanja pomoći

Jučer, 25. ožujka u 19,27 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Ulici dvanaest redarstvenika u Vukovaru u kojoj je ozlijeđen maloljetnik.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici utvrdili su kako se nepoznati vozač nepoznatim vozilom udaljio s mjesta prometne nesreće nakon što je naletio na maloljetnog pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Maloljetniku je pružena hitna medicinska pomoć u NMB "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Odmah su poduzete intenzivne mjere traganja za odbjeglim vozačem i vozilom.

U 22 sata u Borovupolicijski službenici su pronašli osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom. Nad automobilom je obavljen očevid te je utvrđeno da je njime upravljala 38-godišnjakinja. Vozačica je uhićena i nad njom provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“.

Od vozačice su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu.

Nadležnom državnom odvjetništvu policija će dostaviti kaznenu prijavu.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: