SB Online

Uhićeni počinitelji 21 kaznenog djela

SB Online | Uhićeni počinitelji 21 kaznenog djela SB Online | Uhićeni počinitelji 21 kaznenog djela

PRIJE 4 MJESECA
PU BRODSKO-POSAVSKA
PRIKAZA: 1235

U nastavku kriminalističkog istraživanja vezano uz počinjenje većeg broja imovinskih kaznenih djela te vijesti objavljene na web stranici Policijske uprave brodsko-posavske, 5. lipnja, pod naslovom: Osumnjičeni za počinjenje više imovinskih kaznenih djela, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje potvrdili su sumnju da je 29-godišnjak počinio ukupno 21 kazneno djelo.

Naime, policija sumnjiči 29-godišnjaka da je zajedno sa jednim 40-godišnjakom koji je, dana 4. lipnja, predan u zatvor u Požegi (vijest objavljena 5. lipnja Uhićeni počinitelji kaznenog djela razbojništva) počinio 18 kaznenih djela teške krađe i 1 kazneno djelo krađe. Dio otuđenih predmeta u vezi spomenutih kaznenih djela je pronađen i od osumnjičenih oduzet te će biti vraćen oštećenima.

Nadalje je utvrđeno da je 29-godišnjak samostalno počinio kazneno djelo prijevare i krivotvorenja isprave. Dana 26. ožujka, oko 18 sati, osumnjičeni je u Slavonskom Brodu, u ovlaštenoj tvrtki iznajmio osobni automobil i platio na tri dana. Vlasniku tvrtke je na uvid dao krivotvorenu vozačku dozvolu. Iznajmljeni automobil je vratio 30. ožujka te nije sukladno obavezama iz ugovora platio najam za još dva dana, nije napunio spremnik, a niti je platio čišćenje automobila.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela policijski službenici su 29-godišnjaka uz kaznenu prijavu (jutros) predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme:
SLAVONSKI BROD VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo